Здравейте! Искам да ми помогнете и да ми кажете, ако знаете решение на проблема а той е следния - Стрелката на датчика за наличието на гориво в резервуара не се смъква повече от 1/3 дори и ако няма никакъв бензин в резервуара и незнам кога ще ми изиграе лоша шега..макар, че ми изигра но да не става по-зле..Моля кажете от решението на проблема.. Благодаря предварително.. Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с датчика за гориво на Браво-то
Collapse
X
-
Re: гориво
kluchar написа:може да е датчика за горивото представлява окисен слой по което се движи потенциометър и на посчето на този потенциометър на има един поплавък следи горивото Та този окисен слой може да е /изяден/днес смених комплект помпа имам старата работеща и там се вижда
Коментар
-
Re: Проблем с датчика за гориво на Браво-то
coolboby написа:Здравейте! Искам да ми помогнете и да ми кажете, ако знаете решение на проблема а той е следния - Стрелката на датчика за наличието на гориво в резервуара не се смъква повече от 1/3 дори и ако няма никакъв бензин в резервуара и незнам кога ще ми изиграе лоша шега..макар, че ми изигра но да не става по-зле..Моля кажете от решението на проблема.. Благодаря предварително.. ПоздравиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
coolboby написа:Казано с две прости думи.. Няма оправяне ) важното е че колелата се въртят )A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
освен това, като разглобиш сондата, на поплавъка има една врътка, с която се прави калибровка на датчика. аз си я нагласих да ми светка лампата за резерва по-рано и да ме стряска да сипвам нафта, че да не ми смуче боклуци от резервоара.офф. някой знае ли къде се продава тази част- цялата сонда с датчика и в какъв диапазон и е цената?Bravo SX TD100, 1997
Коментар
-
simps написа:освен това, като разглобиш сондата, на поплавъка има една врътка, с която се прави калибровка на датчика. аз си я нагласих да ми светка лампата за резерва по-рано и да ме стряска да сипвам нафта, че да не ми смуче боклуци от резервоара.офф. някой знае ли къде се продава тази част- цялата сонда с датчика и в какъв диапазон и е цената?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
MartoModev написа:Чувал съм че ако е пипано по арматурното табло(за връщане на км.)някои уреди се повреждат.Твоят километраж въртян ли е.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар