Колеги, интересувам се дали когато натиснете бутона за аварийните светлини, мигат и двете страни!При мен когато го натисна започва да мига само дясната страна, а за да мигат и лявите мигачи трябва да натисна и лостчето за мигачите! Това е така, и на запален и на изгасен автомобил!Благодаря предварително на тези които ще споделят мнението си!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги с BRAVO/BRAVA/MAREA въпрос за аварийните
Collapse
X
-
Мисля че нямам проблеми с алармата! Или поне не знам.Интересно, ако е скапан самия ключ за пускане и спиране, как тогава дори когато не е на контакт ми работят левите мигачи при натиснато копче и натиснато лостче за мигачите?Ако някой от вас има идея какво може да е, нека сподели, аз самия не разбирам много от електроника и не си го обяснявам това явление!Проблема всъщност не е чак толкова сериозен, неудобно ми е само когато трябва да паркирам по центъра и като си я направя системата, и почна да въртя волана ми се връща лостчето за мигачите и нали се сещате става едно пускане спиране, ту светкат всички ту само деснитеFIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Vladim написа:Аз залагам на ключа за аварийните!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Stracimir написа:Релето е едно и за аварийните, и за "обикновените" мигачи, намира се в самия ключ на волана. Проблема най - вероятно е в ключа за аварийните светлини, там мигачите са разделени на два кръга - ляв и десен.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Има ли начин ако сваля ключа за аварийните да го замеря с нещо за да съм сигурен че бъг-а е именно в него, защото когато ми изгоря бубината смених и кабели и свещи, а се оказа че проблема бил само в бубината!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Аз имах аболютно същия проблем преди два месеца. Отидох при един жичкаджия, който кза, че проблема е в копчето на аварийките. Действително беше там и го оправи точно за 5 мин. Сега също ми прави тоя номер, но много редко, може би 1:20.Най - добре иди на ел.техник и си го оправи срещу 5 лева.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар