Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги с BRAVO/BRAVA/MAREA въпрос за аварийните

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги с BRAVO/BRAVA/MAREA въпрос за аварийните

Колеги, интересувам се дали когато натиснете бутона за аварийните светлини, мигат и двете страни!При мен когато го натисна започва да мига само дясната страна, а за да мигат и лявите мигачи трябва да натисна и лостчето за мигачите! Това е така, и на запален и на изгасен автомобил!Благодаря предварително на тези които ще споделят мнението си!
    FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
    FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
    FIAT Stilo 1.2 16V LPG

При мен си мигат всичките! Да не би да имаш проблем с алармата?
    Space Star 1.9 DID

Коментар

И при мен си мигат всички колега.
      HONDA I-VTEC

Коментар

Мисля че нямам проблеми с алармата! Или поне не знам.Интересно, ако е скапан самия ключ за пускане и спиране, как тогава дори когато не е на контакт ми работят левите мигачи при натиснато копче и натиснато лостче за мигачите?Ако някой от вас има идея какво може да е, нека сподели, аз самия не разбирам много от електроника и не си го обяснявам това явление!Проблема всъщност не е чак толкова сериозен, неудобно ми е само когато трябва да паркирам по центъра и като си я направя системата, и почна да въртя волана ми се връща лостчето за мигачите и нали се сещате става едно пускане спиране, ту светкат всички ту само десните
        FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Аз залагам на ключа за аварийните!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            Аз залагам на ключа за аварийните!
            Аз пък на релето за аварийните!На Уното ми беше станало така и се оказа че от вибрациите се е привадило реленцето. А като включиш мигачите затваряш веригата....
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Къде седи това реле да го размърдам малко?
              FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Релето е едно и за аварийните, и за "обикновените" мигачи, намира се в самия ключ на волана. Проблема най - вероятно е в ключа за аварийните светлини, там мигачите са разделени на два кръга - ляв и десен.
                FIAT Marea 1.8 16V ELX

Коментар

Stracimir написа:
                  Релето е едно и за аварийните, и за "обикновените" мигачи, намира се в самия ключ на волана. Проблема най - вероятно е в ключа за аварийните светлини, там мигачите са разделени на два кръга - ляв и десен.
                  При Брава произведена ноември 98-ма релето е под волана! Сам съм се убедил в това, защото имах проблеми с крачетата му-трябваше да ги презапоя! Сваля се кората под волана и релето се вижда! Но пак казвам-за мен проблема е в ключа на аварийните, а не в релето! Релето е едно и за двете страни, ключа обединява двата кръга!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Има ли начин ако сваля ключа за аварийните да го замеря с нещо за да съм сигурен че бъг-а е именно в него, защото когато ми изгоря бубината смених и кабели и свещи, а се оказа че проблема бил само в бубината!
                    FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

Аз имах аболютно същия проблем преди два месеца. Отидох при един жичкаджия, който кза, че проблема е в копчето на аварийките. Действително беше там и го оправи точно за 5 мин. Сега също ми прави тоя номер, но много редко, може би 1:20.Най - добре иди на ел.техник и си го оправи срещу 5 лева.
                      M-Benz E 250 TD 150hp
                      M-Benz 200d 75 hp
                      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Working...
                      X