Здравейте, онзи ден забелязах, че е изчезнало осветлението на врътките за парното и духалките на моето Браво (трите врътки на централната конзола). зарових се в manual-ите които имам за мойта кола, ама никъде не намерих дали има отделен предпазител за тях. (да не говорим че единствената схема на предпазителите, която открих, беше на италиански...)питането ми е следното - има ли отделен предпазител за осветлението на централната конзола? и кой е той или за лош късмет за изгоряли всичите крушки наведнъж? мерси предварително на отзовалите се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
осветление на врътките за парното на Браво
Collapse
X
-
колко крушки имам на централната конзола си нямам на идея.аз теми за това как се сваля тя за да се сменят намерих, но въпроса ми беше кой ( и дали има отделен) предпазител който отговаря за тях ( защото ме съмнява че е от него - и осветлението на трите врътки да изчезне изведнъж.... вероятността да изгорят 3 крушки едноввременно без да изгори предпазителя им е доста малка - длъжен съм първо да проверя това преди да разглобя половината табло)Fiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар