Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поставка за CD за фиат браво - помагайте

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dreamfool написа:
    А случайно да продаваш този, който ти е в излишък?
    Проверих в сервиза дали са останали още бройки като моя модел, но са свършили. Казаха, че скоро ще получават (до 2 седмици някъде) и ако искаш мога да проверя пак, ако все още не си си купил. Пък, ако не ти се чака ходи и взимай от Авител, макар че преходникът от там хич не ми харесва. Аз като го купувах не легна добре и затова го разкарах, а и му е прекалено голяма дупката!Поздрави!

Коментар

Няма проблем, ще изчакам. Не е чак толкова грозно и за 2седмици ще се стърпя да го гледам. Благодаря ти предварително за помощта. На мен после всякак ми е удобно -да си го взема сам от този сервиз или пари да ти дам предварително. Стига да свършим работата. Поздрави.
      Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp

Коментар

dreamfool написа:
        Няма проблем, ще изчакам. Не е чак толкова грозно и за 2седмици ще се стърпя да го гледам. Благодаря ти предварително за помощта. На мен после всякак ми е удобно -да си го взема сам от този сервиз или пари да ти дам предварително. Стига да свършим работата. Поздрави.
        Ами ако ти се разкарва до Благоевград ще ти дам адреса на сервиза, няма проблем. Пък другия вариант е да го взема и да ти го пусна с наложен платеж по Еконт ... ма нека дойде първо де. Ще проверявам през известно време и ще ти пиша като го получат!

Коментар

Дадено. Ще поддържаме връзка.
          Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
          X