Искам да си махна оригиналния касетофон и да сложа CD/MP3 но ми казаха че трябва да се сложи някаква специална поставка на мястото на касетофона някои може ли да ми каже каде мога да намеря такава? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поставка за CD за фиат браво - помагайте
Collapse
X
-
Как се маха касетофона на Браво
как се маха касетофона на Пунто има и за Брава/о Мареа има и за тукhttp://images.google.bg/imgres?imgur...%3Den%26sa%3DG
Коментар
-
Re: Как се маха касетофона на Браво
kluchar написа:как се маха касетофона на Пунто има и за Брава/о Мареа има и за тук...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ILIAN ATANASOV написа:АЗ ИМАМ НОВО В ПАКЕТ 45ЛВ.
Коментар
-
wwweb написа:От двата модела дето са, аз имам по-добрия и струва 27 лв. и то съм го купувал от сервиз дето парите ги нямат за нищо. Преди това имах и по-грозната пластмаса от Авител, която взех за 31 лв., а ти я набутваш за 45 лв. твойта ... брех ...Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
-
dreamfool написа:wwweb написа:От двата модела дето са, аз имам по-добрия и струва 27 лв. и то съм го купувал от сервиз дето парите ги нямат за нищо. Преди това имах и по-грозната пластмаса от Авител, която взех за 31 лв., а ти я набутваш за 45 лв. твойта ... брех ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар