Искам да си махна оригиналния касетофон и да сложа CD/MP3 но ми казаха че трябва да се сложи някаква специална поставка на мястото на касетофона някои може ли да ми каже каде мога да намеря такава? Благодаря предварително
В магазините за Фиат части, или при тези, които поставят авто музики! За Варна... не знам, дано някой се отзове. И по-скоро се нарича приставка, а не "поставка".
абе поставка приставка все там само да ми свърши работа! Ок ще поразпитам пак но до сега където съм питал все ми казват че нямат и че имало някаква софииска фирма която ги произвеждала но незнаели каде във Варна мога да си намеря
Днес си смених радиото и старият ми адаптор ми стоеше грозно та минах през магазина на Авител и си взех нов.Струва 29 лева, а магазина им е точно срещу заведението в което се събираме в четвъртък.Ако на някой му трябва такъв адаптер, но не му се дават пари - може да му подаря стария ...
Брей, голем изедник излезна ... 45 лв. Ти потребителите тука за правени в гъз ли ги имаш ... леле как се дразна само! От двата модела дето са, аз имам по-добрия и струва 27 лв. и то съм го купувал от сервиз дето парите ги нямат за нищо. Преди това имах и по-грозната пластмаса от Авител, която взех за 31 лв., а ти я набутваш за 45 лв. твойта ... брех ...
От двата модела дето са, аз имам по-добрия и струва 27 лв. и то съм го купувал от сервиз дето парите ги нямат за нищо. Преди това имах и по-грозната пластмаса от Авител, която взех за 31 лв., а ти я набутваш за 45 лв. твойта ... брех ...
А случайно да продаваш този, който ти е в излишък?
От двата модела дето са, аз имам по-добрия и струва 27 лв. и то съм го купувал от сервиз дето парите ги нямат за нищо. Преди това имах и по-грозната пластмаса от Авител, която взех за 31 лв., а ти я набутваш за 45 лв. твойта ... брех ...
А случайно да продаваш този, който ти е в излишък?
Коментар