Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно клаксон на въздух?
Collapse
X
-
Re: Въпрос относно клаксон на въздух?
Abarth. написа:Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркамFiat Stilo 1.8 16V
-
Stoyan_68 написа:Abarth. написа:Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркамex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аз пък искам клаксон като на тировете (да не говорим за едно и също нещо???) и то само защото и мен ме е страх от корабните, иначе с удоволствие бих си шибнал един такъв, да видим тогава кой как и къде ще пресича!!!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
При мен пък като взех Брава-та клаксона ми не работеше! Оказа се изгорял бушон! Смених го и така две седмици! Наложи се да свирна (на една хайта, че ми се беше изпречила на пътя), само издаде един звук (като "цък") и край! Пак нямам клаксон! Та ако имате някаква идея казвайте!Sorry че пиша в тази тема!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
vesko написа:Аз пък искам клаксон като на тировете (да не говорим за едно и също нещо???) и то само защото и мен ме е страх от корабните, иначе с удоволствие бих си шибнал един такъв, да видим тогава кой как и къде ще пресича!!!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркамI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Abarth. написа:Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркамселото се оказа точно в града
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар