Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно клаксон на въздух?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно клаксон на въздух?

Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркам
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Re: Въпрос относно клаксон на въздух?

Abarth. написа:
    Пичове откъде мога да си взема такъв клаксон на въздух(от тия яко свирещите) и лесен ли е монтажа,че нещо ми писна да не ме чуват като им свиркам
    За типо ли?! Пич, типото има мноо як звучен и свеж клаксон. Аз като свирна им изкарвам ангелите наоколо... Виждал съм в магазини за авоаксесоари, ама дали са читави...
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Stoyan_68 написа:
      Abarth. написа:
      За типо ли?! Пич, типото има мноо як звучен и свеж клаксон. Аз като свирна им изкарвам ангелите наоколо... Виждал съм в магазини за авоаксесоари, ама дали са читави...
      Бате аз нямах клаксон като взех типото и сложих някъв като полицейска сирена Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 но е много слаб,а и си искам як клаксон :D
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз пък искам клаксон като на тировете (да не говорим за едно и също нещо???) и то само защото и мен ме е страх от корабните, иначе с удоволствие бих си шибнал един такъв, да видим тогава кой как и къде ще пресича!!!
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

При мен пък като взех Брава-та клаксона ми не работеше! Оказа се изгорял бушон! Смених го и така две седмици! Наложи се да свирна (на една хайта, че ми се беше изпречила на пътя), само издаде един звук (като "цък") и край! Пак нямам клаксон! Та ако имате някаква идея казвайте!Sorry че пиша в тази тема!
          Space Star 1.9 DID

Коментар

vesko написа:
            Аз пък искам клаксон като на тировете (да не говорим за едно и също нещо???) и то само защото и мен ме е страх от корабните, иначе с удоволствие бих си шибнал един такъв, да видим тогава кой как и къде ще пресича!!!
            Да точно като на тировете Тия силните :D

Коментар

Abarth. написа:
              Вика му се тромба на това което търсиш Виж тук стана въпрос за такива...Така или иначе баш от тираджииските няма да можеш да ползваш, понеже те ползват сгъстен въздук направо от пневматичната система на камиона, а при типовеца няма такава Но и електрическите с компресор са ок, най-евтино на Илиянци съм ги виждал.
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Abarth. написа:
                http://topspeed.bg/product.php?iid=522купи си някакви за да ги чуя,че се доумя :D
                селото се оказа точно в града

Коментар

Working...
                X