Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с трети стоп - светодиоден - ланча делта 3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с трети стоп - светодиоден - ланча делта 3

Здравейте, колеги. Миналата година съм сигурен, че всички светодиоди съставящи третият стоп светеха, днес кара един приятел зад мен и вика - доста от светодиодите в третия стоп не светят Като натисна спирачките и гледам, че вляво 5 не светят, няколко светят и още ден пак не свети, до края светят. Много странно, как така за няколко месеца, докато не съм гледал това са изгорели 6 да речем почти едновременно. 5 един до друг, изглежда много странно. Дали са изгорели или трябва да се презапоят, въобще възможно ли е да се отваря стопа? Колата е делта 3, 2009 година. Всякакви насоки ми биха били полезни, ако търся стоп 2ра ръка от де да го знам, че няма да изгорят пак или че вече не са?

Грешен раздел -> Преместена
    Модераторски екип на fiatforum.bg
    кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
    кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

По скоро ако може стопа да се свали, да махнеш всичките и да ги замениш с нови, но не китайски боклуци. Времето не прощава на никой
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Сваля се стопа не е пораснал там.Отвори капака и има една капачка или най добре свали корите на багажника и ще имаш по добър достъп до самия стоп.С презапояване едва ли ще стане,нови диоди(качествени)и си решаваш проблема.Едва ли в някоя морга ще ти свалят цял стоп,те си продават капака комплект.
      198mjet Bravo

Коментар

Гледам, че на някои изгаря и част от платката, някякви смд резистори и я прекъсват. Изглежда ми, че е отливка. Намерих от блъсната кола, ама ако изгорят пак ще колекционирам 3ти стопове само Няма да бързам, пуснал съм и запитване за нова, на каква цена е.
        кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

Добре си направил, колега. На Брава-та навремето, новият беше по-евтин от втората ръка.
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Получих цена, 96 лв е чисто нов, както намерих и втора употреба за 30 лв. Много се колебая, не смея да дърпам пластмасата отзад на пластмасовите кори да не се счупи някоя щипка. Видимо няма винтове но явно се щраква с някакви щипки. Втората употреба има една черта, която не ми допада. А изглежда лепен целият и отварянето е май невъзможно

Коментар

Демонтажа на стопа става по този начин:
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

На стопа да, но мен ми трябва да свяля 3тият стоп, горе в средата на 5тата врата.Click image for larger version

Name:	IMG_20210504_181601.jpg
Views:	1
Size:	341,7 KB
ID:	2099148Click image for larger version

Name:	IMG_20210504_181601.jpg
Views:	1
Size:	341,7 KB
ID:	2099148

Коментар

VALIO_RACING написа: Преглед на мнението
                  На стопа да, но мен ми трябва да сваля 3-тият стоп, горе в средата на 5-тата врата.
                  [ATTACH=CONFIG]108893[/ATTACH]
                  Да, объркал съм се .
                  Това, което открих по пробема с диодите е в тази тема: http://www.chryslerforum.co.uk/topic...-light/?p=5154
                  №2 на снимката
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Working...
                  X