Разбрахте,благодаря.Относно proxy alignment,каза му той казва не ми позволява системата да вкарам proxy alignment,како е имал предвид,не знам.Предполагам че сте чували за Стамбата от Слатина,там ще отида,след някой ден,синът му не разбира много.А,има ли опция да не може да се оправи мигащият километраж?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Развален модул фиат браво 2
Collapse
X
-
Здравейте, ще се оправи с друг модул ,и после пак се бъгва и все тая.Не можеха да направят proxy alignment,защото боди модула си търси другият модул,а той е бъгнат и не може нищо да се направи,бил съм на най-добрите майстори.Казват че никой в София няма да се справи,всъщност трябва програма която да се каже на боди модула да не търси другият бъгнат модул,но никой го няма.
Коментар
-
Колега,пред мен го направиха,обясниха ми ,мъчеха са 30 мин.и не стана.Ако можеш кажи кой може тогава,но не се съмнявай,Станбата всеки го знае,най-добрият.И не само той,и на други две места бях,казаха същото като Стамбата.Това е фиат.Не го бъркай с мерцедес.Обясниха ми че този модул в 90% от фиатите го имат,имали са също алфа ромео мито,на 3 год.абсолютно същият проблем,и няма оправяне.Сменяш с друг модул,докато не се бъгне и той ,и така.Последна редакция от Bravoo; 24.04.2021, 18:11.
Коментар
-
Ами щом си бил при най-добрите и те ти казват, че проблемът няма решение, каква е идеята на темата?
Още от първото ти мнение си личи, че хората не знаят точно какво ѝ е на колата, щом не знаят и самия модул къде е и какво представлява.
Хем 90% от всички коли били с такъв модул, хем колата ти била рядка. Обърках се, ама няма да излезеш с решение ако се довериш на мнението на хората, които не знаят дори модула какво представлява.
Попита ли ги дали са мерили напреженията на модула и дали масата му е наред? Това е най-малкото, което трябва да се направи, ако поне съвсем малко искаш да решиш проблема с нещо различно от грешката на екрана. Трябва поне и един опит с мултицет от 2 лв.Последна редакция от BO; 26.04.2021, 15:19.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Един майстор не съм чул да каже .--Не съм правил такъв Фиат и не му разбирам
а се почва разтегляне на локуми-
Те Фиат не могат да направят а ако си закараш някоя скъпа кола и е оставиш ще е гледат като китайци пишеща машина .
PS ..А един само ми отказа да оправи на джипката електрониката направо -Вика ако е двигател да е почваме но електроника отиваш при еди кой си и той ще е направи .Така и стана оправи компютъра за ден-
Коментар
-
Айде да отговоря.Тук имам чувството че не си помагаме а се караме,но нищо българска черта.Сега бил съм на сервиз 4 пъти ,различни сервизи,казват че и други фиати също се оплакват от този проблем,но не са могли да решат проблема,а и не знаят модулите къде са.До тук всеки казва смени си сервиза,ама никой не казва къде е този добър сервиз.Да,така е забелязах във всичките сервизи че не им се занимава така да кажа с евтини коли,наблягат на мерцедес,бмв,ауди от там където можеш да съдереш с пари баровеца,това е.Как да стана по ясен не знам .
--- Автоматично слети последователни мнения ---
Ако някой знае,и може да даде човек ,сервиз който наистина може ,да каже.Последна редакция от Bravoo; 02.05.2021, 02:49.
Коментар
-
Bravoo написа: Преглед на мнениетоАйде да отговоря.Тук имам чувството че не си помагаме а се караме,но нищо българска черта.Сега бил съм на сервиз 4 пъти ,различни сервизи,казват че и други фиати също се оплакват от този проблем,но не са могли да решат проблема,а и не знаят модулите къде са.До тук всеки казва смени си сервиза,ама никой не казва къде е този добър сервиз.Да,така е забелязах във всичките сервизи че не им се занимава така да кажа с евтини коли,наблягат на мерцедес,бмв,ауди от там където можеш да съдереш с пари баровеца,това е.Как да стана по ясен не знам .
--- Автоматично слети последователни мнения ---
Ако някой знае,и може да даде човек ,сервиз който наистина може ,да каже198mjet Bravo
Коментар
-
А опита ли при официален представител на Фиат в България?
https://www.fiat.bg/dealer-locator/
Аз лично съм ходил при представителя на Фиат в Бургас с доста необичайна ситуация ( не проблем, просто неудобство ) и хората доста добре се справиха.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар