dabadaba написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавени дневни светлини
Collapse
X
-
Всякакво добавяне на каквито и да е неща към колата е нарушения -ИЗМЕНЕНИЕ НА КОНСТРУКЦИЯТА НА КОЛАТА
Не че се заяждат ама имат прави да ви глобят .мможе да се узаконят но има Технотест и струва доста пари. има изисквания ако се монтират после но е толкова объркано и толкова наредби и изисквания от ЕС и БГ заедно
https://осветеност.com/%D0%B4%D0%BD%...2%D0%B0%D0%B6/Последна редакция от kluchar; 30.04.2022, 23:32.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоВсякакво добавяне на каквито и да е неща към колата е нарушения -ИЗМЕНЕНИЕ НА КОНСТРУКЦИЯТА НА КОЛАТА
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Глупости! Всяко добавяне на каквито и да е неща към колата било нарушение.
По тази логика, детските столчета за превоз също е нарушение.
Как съм в нарушение, като съм си добавил дневни светлини, които светят на оригиналния фар на колата? Или трябва да си светвам светлините само ръчно?Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Stefanaki написа: Преглед на мнениетоТака написано е некоректно. АГУ/ГИ нарушенние ли е?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа: Преглед на мнениетоДа. Докато не минеш процедурата и не си я узакониш.
Това, което съм искал да кажа е, че НЕ всяко "добавяне на каквито и да е неща към колата" е нарушение.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Колеги, говорим за технически промени свързани с конструкцията, окачването, външно осветление и други такива, които са задължителни според закона и са свързани с безопастноста на движението и безопастноста на водача и пасажерите на съответното МПС. За касетофони и родопски одеяла на седалките не става въпрос. За тегличите също си има изисквания. Ако си добавиш теглич, отговарящ на стандартните изисквания, няма проблем. Но я опитай с теглич, който стърчи 2 метра зад колата ... !?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар