Здравейте,както се разбира от заглавието оригиналните колони във вратите умряха.Дайте няаква идея как да процедирам оттук нататък,втора употреба ли да тъся. Защото като ги гледам новите които са по магазините без адаптори няма как да станат ,но не намирам и адаптори.Има ли някой колега който да е минал по този път да даде съвет.Не ми трябва качество да правя дискотека, ще се ползват само да слушам радио и то със оригиналното на стилото.Може ли да се ползва нещо от старите.Въобще всяко мнение и инфо ще ми е от полза.Благодая предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгоряха ми предните говорители на Stiloto
Collapse
X
-
Здравейте намерих това http://caraudio.bg/product/618/acv-2...at-lancia.html някой може ли да изкаже мнение.STILO 1.4 16v.
Коментар
-
В мегапартс ми искат 50лв.,дайте идея как да си ги сменя със чисто нови обикновенни от техно верига например.Имам предвид адаптори ли се използват или нещо от старите говорители.Моля ако има някой който е минал по този път да сподели опит или мнение.Последна редакция от ivan77; 26.11.2020, 16:59.STILO 1.4 16v.
Коментар
-
Здравейте, аз също имам подобен проблем, с Фиат Брава 1999-та 1.2 съм, само че не съм сигурен дали колоните са ми заминали. Като цяло всичките предни колони, тези на вратите и тези на таблото отгоре спряха да се чуват, само задните си работят. Не съм обърнал внимание кога точно са спрели, защото колата не се ползва само от мен. Не съм забелязъл да пръщят преди като са работили или да издават странни звуци пред "умиране". Къде може да е проблема, възможно ли е да е нещо от сорта на бушонче или някаква настройка от оригиналния панел от който се управлява музиката и радиото и са спрени по погрешка. Не съм се допитвал до сервиз на тази тема, но може би трябва. какво мислите
Коментар
-
При Стилото е по същият начин и говорителите са едни и същи(предните) за задните не съм сигурен. В темата са показани вариант с адаптер и с използване на стар говорител за адаптер. https://www.fiatforum.bg/forum/%D0%B...8F%D0%BD%D0%B0
Последна редакция от kiriluz1; 20.06.2022, 23:16.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар