Здравейте, колеги, обмислям да си сменя крушките на номера с лед, само че изпитах известни затруднения Взех обикновени лед крушки, като включа фаровете веднага ми излиза съобщение да си проверя крушките на номера и индикацията за изгоряла крушка си стои. Прочетох, че трябва да са canbus крушки, доработени са, да дават съответното съпротивление към компа на колата и да не излиза съобщението. Намерих, не са скъпи чак толкова. Понеже колата отзад е изцяло с лед, като изключим светлината за заден ход и третата стоп светлина реших да се направя на гъзарче и да съм с лед на номера Докато четох теми, обаче видях, че има хора, които със смяната на обикновените крушки имат и проблеми, изгарят необяснимо бушони и не знам си какво? Едно, че не били трайни по-евтини лед крушки, а другите били много скъпи. Искам да попитам, хора, които карат с лед крушки, дали са има ли някакви проблеми с бушони изгорели и въобще, като цяло някакви проблеми? Видях, че мигачите не могат да ги направят, защото мига реле и мигат често, това не ме интересува, искам само на номера да сменя. Колата е делта 3, вярвам доста от електрониките са идентични с браво 2. Само дето бравото стоповете са му с крушки, но сигурно пак си има същото известяване за изгорели крушки. На бравата имаше само за изгорели крушки на стоповете, тук не е така.
Всякакви съвети приемам, все още не съм изгорил нищо, не съм и купил canbus лед крушки
Преместена
Модераторски екип на www.fiatforum.bg
Всякакви съвети приемам, все още не съм изгорил нищо, не съм и купил canbus лед крушки
Преместена
Модераторски екип на www.fiatforum.bg
Коментар