Привет,има ли разлика в ръчките за мигачи и чистачка,имам проблем с мигачите,левия трябва да се държи.Купих втора ръка които работят,но момчето което ми прави колата каза че неможе да прехвърли лентовия кабел и явно са различни.Та въпроса ми е по какви критерии се различават?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръчка мигачи Стило
Collapse
X
-
Кофти е,а май само ръчката не мога да прехвърля?Последна редакция от bobiuzunov; 30.12.2019, 22:48.
Коментар
-
Не можеш да смениш лостчето без да разколачиш конзолата зад волана. Като отвориш конзолата, затварянето и е интересно. Вътре е пълно с плъзгачи, които моментално ще изпаднат. Имат нареждане, но ако не си го правил ще ти трябват няколко итерации.
Проблемът ти може би не е в самото лостче, а в ексцентрика, който е монтиран върху конзолата. Вероятно е изяден и не може да задържи. Трудно мога да ти го обясня без да го видиш.
Вероятно има разлика в конзолите в зависимост от модификациите на колите. На Стило не знам как е, но при Мареа е различно - седана и комбито се различават по лостчето на чистачките, комбито има ключ за задна чистачка.
Ръчките за мигачите и чистачките са различни, разбира се. Няма как да ги замениш.
Предлагам ти да си намериш конзола от същата кола, да сравниш ключовете по лостчетата и да я смениш цялата. После може да разглобиш старата, за да се вкараш в приказка и да видиш може ли да я възстановиш някак. Нагорял/зацапан контакт може да възстановиш, но механичната част - трудно.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар