Здравейте... Днес цял ден се опитвах да намеря информация как да ресетна сервиза...но не намерих нищо... В youtube има за 200 автомобила ,но не и за крома остават ми 1000км и ще светне сервиза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 2005-2011 service reset
Collapse
X
-
Според теб ...помагаш ли ? Ако знаеш как напиши ...1-во ,2-ро как се прави ,ако не знаеш просто не отговаряй !!!
Идеята е някой който знае да напише как ства...
Помага на мен и на другите ....а не да вляза в тема как се сменя крушка и да има 10 стр. От сорта виж в интернет го има или провери в книжката ....празни прикзкиПоследна редакция от kiril271; 15.10.2019, 14:01.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоНямаш ли книшка
kiril271 написа: Преглед на мнениетоСпоред теб ...помагаш ли ? Ако знаеш как напиши ...1-во ,2-ро как се прави ,ако не знаеш просто не отговаряй !!!
Идеята е някой който знае да напише как ства...
Помага на мен и на другите ....а не да вляза в тема как се сменя крушка и да има 10 стр. От сорта виж в интернет го има или провери в книжката ....празни прикзки
Коментар
-
Пише само SERVICE като вляза в подменюто пише 1000км и като карам намаляват... В ауто италиа 50 лв за нулиране в обикновен сервиз 30лв ...Имам елм327 и се надявам да мога да се оправя... Не ми се дават по 50 лв за ресетване на 10000 км... На повечето коли ства с кобинации и дори не ти трябва софтПоследна редакция от kiril271; 15.10.2019, 14:23.
Коментар
-
kiril271 написа: Преглед на мнениетоПише само SERVICE като вляза в подменюто пише 1000км и като карам намаляват... В ауто италиа 50 лв за нулиране в обикновен сервиз 30лв ...Имам елм327 и се надявам да мога да се оправя... Не ми се дават по 50 лв за ресетване на 10000 км
Имаш ли платената версия на MES?
Коментар
-
kiril271 написа: Преглед на мнениетоНе
а колко пари е
Това multi ecu scan?mes
Коментар
-
-
kiril271 написа: Преглед на мнениетоСпоред теб ...помагаш ли ? Ако знаеш как напиши ...1-во ,2-ро как се прави ,ако не знаеш просто не отговаряй !!!
Идеята е някой който знае да напише как ства...OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар