Колеги искам да ви попитам някой разполага ли със схема на предпазителите и релетата за фиат браво 2 1.4 90к. 2009г.Намерих мануал но там има само предпазителите ,а мен ме интересува главно дали има реле за дългите и късите. Искам да монтирам ДРЛ модулче. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.инсталация браво 2
Collapse
X
-
Разбира се. Отвори кутията, превключи няколко пъти на дълги и виж кое реле цъка, или вади релетата едно по едно, окъси им контактите на веригата и ще видиш къде ще светнат дългите.
https://www.autogenius.info/fiat-bra...e-box-diagram/
Също така - дългите са на общо реле, т.е. ако имаш достъп до единия фар - може директно от там да захраниш и двата.
-
Принципно лично аз си запоявам кабелите или ползвам разклонители за предпазителите. На упътването на модула изрично пише ,че трябва да се връзва след релета ако има такива. Но аз не съм толкова навътре в нещата но се интересувам как трябва да се изпълнят правилно нещата,за да нямам проблеми в бъдеще от моята намеса.Последна редакция от Манчев; 18.06.2019, 21:38.Браво 1.4 16 90к.2009г. LPG
Коментар
-
Манчев написа: Преглед на мнениетоПринципно лично аз си запоявам кабелите или ползвам разклонители за предпазителите. На упътването на модула изрично пише ,че трябва да се връзва след релета ако има такива. Но аз не съм толкова навътре в нещата но се интересувам как трябва да се изпълнят правилно нещата,за да нямам проблеми в бъдеще от моята намеса.
FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар