Здравейте, от близо месец съм горд собственик на Фиат Крома M-Jet 1.9 8V , 2006 година. Като цяло , съм ужасно доволен и много се радвам че се спрях на точно този модел. По принцип от 9 години карам италианки и съм им голям фен. Като си помисля. че за тези пари за които си купих Фиат-а , можех да взема някой умрял Голф 99 година!!!...Та към въпроса - колата е оборудвана с обикновено CD Blaupunkt , не чете mp3. Звукът му е отличен и тунера е доста силен - там където преди не хващах радио сега имам. Но много ми липсват благинките на радиото на старата ми Алфа Ромео 146, марка Sony с Bluetooth, USB и т.н. , общо взето със всички екстри. Ако реша да го сложа на Кромата, трябва да си купя адапторна рамка и за да имам управление от волана, трябва да се купи някакъв допълнителен модул, който май струва доста пари. Другия вариант е да си взема допълнителен модул към оригиналното радио от типа Microlink или Wefa, ама са си доста парички и не знам дали работят добре. Някой сменял ли е оригиналното радио с 1 DIN-ово и дали седи грозно. На мен много ми харесва как седи оригиналния Блаупункт, пасва идеално на целия дизайн. Има и трети вариант - смяна с 2 DIN-ово, но аз държа ако ще го сменям Блаупунктчето, новото радио да мога да го управлявам от волана. Дайте съвети и идеи! Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на оригиналното радио на Фиат Крома 2
Collapse
X
-
Ами няма Blue&Me, Кромата е 2006 година с обикновено CD без mp3. Иначе взех точно такъв трансмитер ROIDMI S3, като за трансмитер качеството бива. И има два порта за зареждане, но не може да се използва за провеждане на телефонни разговори, на предния модел S2 е можело. Не може да се прослушва музика от флашка. За момента ми върши работа , основно да си ползвам навигацията на телефона и да слушам музика от него.Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар