Здравейте, маняци ! Тъй като наскоро почнах нова работа и много пътувам, ми трябва зарядно в колата. Добре, ама в моята бабичка, като включа зарядното в запалката и изскача постоянно. Пробвах различни модели, по-скъпи, по-евтина, все мъка. Въпроса сега е има ли начин да застопоря зарядното постоянно и да не го мисля или да дръпна ток и да си направя зарядно? Ако е втория вариант моля за схема, начин на работа и откъде да взема ток. Колата е Фиат Брава 1996. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ток от запалката на Фиат Брава
Collapse
X
-
d0icheff написа: Преглед на мнениетоЗдравейте, маняци ! Тъй като наскоро почнах нова работа и много пътувам, ми трябва зарядно в колата. Добре, ама в моята бабичка, като включа зарядното в запалката и изскача постоянно. Пробвах различни модели, по-скъпи, по-евтина, все мъка. Въпроса сега е има ли начин да застопоря зарядното постоянно и да не го мисля или да дръпна ток и да си направя зарядно? Ако е втория вариант моля за схема, начин на работа и откъде да взема ток. Колата е Фиат Брава 1996. Благодаря предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар