Здравейте колеги. Загазих с тоя комп на фиат стило бензин 1.6, постоянно излиза Car security i Lose connection, и когато той си реши се оправя и се чува помпата как подава гориво. Носих го на ремонт , ръчкаха 3 дена и казаха че е за нов.. Нещо да препоръчате, да търся друг или да давам пари на майстори . Не е местен компа само да кажа. Карам я така 5 години и сега взе да прави тези мизерий.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.6 ECU проблем
Collapse
X
-
На кой колега бе Коце?
Екуто или е със студена спойка или е с пропаднал пин. Всеки тв техник с удоволствие ще ти вземе 20лв. За проверка и презапояване.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Имах проблеми с моя компютър миналата година. Където и да го карах, който и да го гледа никой нищо не направи.
Единствено Михаил Пешев свърши работа. Телефона му е 0888 966 014
Ето ти линк с моите мъки по въпроса:
http://www.fiatforum.bg/showthread.p...ight=Stilo+1.6== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
И аз опрях до ремонт на компа.
Във вторник го изпратих, в петък вече беше при мен отремонтиран. Никакъв проблем. Е... и срещу цена от 400 лв!
Благодаря на Михайл Пешев. И го препоръчвам.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Някой ползвал ли е услугите на тази фирма https://avto-elektronchik.bg/remont-...kompiutri.html ? Някакви отзиви за нея? Става дума за ремонт на компа на Фиат Стило 1.6 103 к.с. /2004 г. комби.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
За съжаление след като изпратих компа на тази фирма се оказа, че неможе да се ремонтира /така поне ми казаха/ и ми го върнаха, всичко стана в рамките на 3 дни. В крайна сметка вече се търси комп. Fiat Stilo Multi Wagon 1.6 16V, 103 к.с., № IAW 5NF T9 колата е 2004 г.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар