Привет на всички мисля да си сложа един стар стоп бутон на моята крома която е 1.9 мултижет 150 кон. 2006 гадина някой даго е правил или савет дами даде как даго направя мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инсталиране на стартът стоп бутон на фиат крома 2006 гадина 150 кн.
Collapse
X
-
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоПоръчваш нещо такова това и трябва да стане
https://www.aliexpress.com/item/Auto...798598443.html
И аз в момента проучвам този въпрос за keyless entry + старт стоп бутон, + аларма, + дистанционно палене и цените са х10.
Само се чудя дали ще мога да се справя сам и няма ли да колата ми да остане като паметник.Fiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
-
GeletoFIATbravo написа: Преглед на мнениетоАми колега вместо да се чудиш за паметника,по добре си карай без идиотщините от алиекспрес.Дали умните глави(инж)от фиат са по глупави от жълтите ти си решаваш.Някъде един колега беше писал че не се сменя това което е още здраво
Ами колега, всеки решава за него си.
По твоята логика всичко което е сложено и направено от "умните (инж)" е върхът и няма какво по-добро да се направи.
Значи ще трябва да си махна афтърмаркет навигацията, видеоконтролера, видеорегистратора, камерата за заден ход с парктроника и визуализацията на разстоянието, лед фаровете, лед осветлението и алармата и още и още.
В Алиекспрес има и боклуци и добри неща, зависи какво търсиш.
И както беше казал един "колега" Стив Джобс : Иновацията различава лидера от последователяFiat Croma 1.9 Multijet 150 Hp Automatic - 2007
Коментар
-
ogi28b написа: Преглед на мнението... (авотрът) моля те, …Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Колега naiki66 лед фаровете може да ги махнеш, другото си го задръж.
Стартът е другото в заглавието.
Иначе ако е само бутон който да се ползва вместо ключ не виждам проблем. Важното е устройството което ще монтирате да има нужните входове за информация какво се случва. Повечето автомобили с такъв бутон при натисната спирачка и едно натискане на бутона до самото запалване си правят всичко сами.
Проблем е ако искате да има въпросната система старт/стоп и да гасне по светофари...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар