Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

километраж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

километраж

Няколко пъти ми се случва километражът ми показва 0 и не показва изминатите километри изглежда са свързани заедно.Някой има ли идея от какво може да е.Благодаря предварително.Фиат Темпра 1.9ТД дигитално табло.
    Fiat Tempra Virtual

Re: километраж

to6ko написа:
    Няколко пъти ми се случва километражът ми показва 0 и не показва изминатите километри изглежда са свързани заедно.Някой има ли идея от какво може да е.Благодаря предварително.Фиат Темпра 1.9ТД дигитално табло.
    Имаш предвид че при движение понякога показва 0км ли?Ако е така, то вероятно проблема е в датчика на скоростите, или по-скоро проблем в буксите пак около него.В такъв случай е естествено да не ти показва и изминати километри - датчика е един за двета неща.А ако говориш само за пробега, аз съм забелязал следния бъг - ако дневния пробег се превърти самичък (999,9км), става на 0 както е редно и спира да отчита. И то не само дневния, но и тоталния. Нулираш дневния пробег и се оправя.Това не става винаги, няколко пъти съм го засичал и от тогава гледам да си нулирам дневнив пробег по-често
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Привет Еsper да знаеш къде се намира този датчик?
      Fiat Tempra Virtual

Коментар

На скоростната кутия от страна на купето. Мисля че беше с три кабела към него.
        TEMPRA 1.6S
        Преди нея TIPO 1.9TDS

Коментар

Working...
        X