Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Връзка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Връзка?

От скоро забелязвам, че като включвам задна скорост светва лампичката за включена светлина за мъгла.Още като натисна лоста надолу и светва.
    Punto 55 SX

светлини

някъде прави утечка или се губи маса нали на задна се включва бяла отзад провери някаде по свръзките
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Хм, сега се сещам , че светлината за мъгла не работеше ( свален бе предпазителя)Аз го поставих и май от тогава започна да свети лампичката.
      Punto 55 SX

Коментар

mentor написа:
        Хм, сега се сещам , че светлината за мъгла не работеше ( свален бе предпазителя)Аз го поставих и май от тогава започна да свети лампичката.
        Абе да нямаш някое "подобрение"?!?
        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

100% има подобрение по колата :D
          Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
          Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
          Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

100%

100% Аз не съм "подобрявал" нищо.
            Punto 55 SX

Коментар

Re: 100%

mentor написа:
              100% Аз не съм "подобрявал" нищо.
              Нали не си я купил нова?
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колега като имаш повече свободно време се разрови отзад по буксите и виж има ли следи от външна намеса-оня ден пред мене караше едно пунто и вместо да му светят габаритите му светеха светлините за задната(силните бели) което ме изуми!Та мисълта ни е -погледни отзад кое къде отива и ако всичко е точно(в което се съмнявам)ше се търси нещо отпред!Не се знае предишния собственик какво е побългарил :D !

Коментар

Днес се рових отзад.Нищо нередно не видях.Пак ще огледам.Благодаря за съветите.
                  Punto 55 SX

Коментар

puntotras написа:
                    Колега като имаш повече свободно време се разрови отзад по буксите и виж има ли следи от външна намеса-оня ден пред мене караше едно пунто и вместо да му светят габаритите му светеха светлините за задната(силните бели) което ме изуми!Та мисълта ни е -погледни отзад кое къде отива и ако всичко е точно(в което се съмнявам)ше се търси нещо отпред!Не се знае предишния собственик какво е побългарил :D !
                    Това съм бил аз ако си ме видял в София. Днес оправих светлините. Отзад всичко беше като дискотека и добре, че брат ми (работи в автморга) ме настигна случайно, за да ми каже ,че съм бил много модерен за Коледа Всичко ми светело отзад. Имаше интересни хрумвания за светлините отзад, защото ако дам на аварийни отзад всичко започваше и да мига. Слава богу днес бях на гости в моргата и си взех цял нов ляв панел за светлините на Пунтото и сега всичко е наред. Понякога тези неща се оправяха от само себе си, но проблем се получаваше след като измия колата с пароструйка и очевидно вкарване на вода вътре. Изчезнаха ми и проблемите с мигачите, които след пускане на аварийните изобщо не искаха да се включват.

Коментар

Ами точно ти си бил явно хехе-колко е малък света?!Важното е че си ги оправил :D

Коментар

Working...
                      X