Здравейте имам Fiat Bravo 2007 и не ми харесват късите светлини.Дайте съвет ако си сложа ксенон добре ли ще свети или да си сложа някои хубави крушки на Philips или на Osram
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон за Браво 2007
Collapse
X
-
Аз съм със LED крушки и са много по-добри от ксенона.Ксенона при дъжд нищо не се вижда.Поне при мен е така.Аз съм със LED крушки на габаритите и късите, и съм много доволен.Светят много добре.Имах и ксенон,но не светеха добре.Това е лично мнение. Да споделят и други своето мнение.Fiat Brava 1.9 JTD
Коментар
-
Всичко е много относително колеги. Аз мога да сравня халогенната крушка с ксенон 35W ( и мареята и бравото са с такива) и веднага казвам, че ксенона е за предпочитане. Със сигурност 55W ксенон ще е още по-добре, но не посмях тогава да сложа такъв. Относно LED на габаритите - на бравото съм сложил, но не знам дали си заслужава, като тук нещата опират до долу-горе еднаки цветове на фар-габарит.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
55 вата е мощността на лампата. Отделят се като топлина и като светлина. При една и съща мощност, светлината от ксеноновата е много повече, което значи, че топлината е значително по-малко. Няма никакъв проблем на фар, проектиран за 55-ватова халогенна лампа да се монтира 55 ватова ксенонова.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар