Колеги появи ми се следния проблем,сутрин като запаля колата и вкарам задна скорост директно всичко угасва и колата гасне,забелязах че този проблем го прави на студен двигател,например ако съм карал и колата е топла като вкарам задна при палене няма проблем.Лампата за чека на двигателя ми свети постоянно,след палене ми изписва engine fault за около 10 секунди и надписа изчезва,някой имал ли е подобен проблем и ако може да ми препоръчате човек от Пловдив който си разбира от фиатите и може да направи диагностика и евентуално да премести ECU от блока на двигателя.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с електроника на Фиат Стило
Collapse
X
-
plovdiv1111 написа: Преглед на мнениетоКрушка се оказа проблемаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
колата е с ръчни скорости,крушката на единия стоп беше изгоряла,след смяна до сега не го е правила проблема със задната скорост,дано това да е била болежката.Някой няма ли да препоръча добър диагностик в Пловдив,чух за сервиз на улица София където правели предимно италиянки някакви отзивиПоследна редакция от plovdiv1111; 25.06.2018, 23:16.
Коментар
-
На ул. София в София има добър сервиз с един от най добрите диагностици.
Ама да знаеш че не е от крушката работата.Последна редакция от S_BANKOV; 27.06.2018, 09:48.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Прав си колега днес сутринта пак го направи този номер.На никой ли не му се е случвал този проблем.Днес паля колата на свободна,вкарвам задна скорост и всичко гасне кола и табло,вадя ключа и паля отново като лоста е включен на задна скорост и няма никакъв проблем,карам след което си паркирам назад никакъв дерт колата си работи нормалноПоследна редакция от plovdiv1111; 26.06.2018, 22:19.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар