Здравейте, преди време ел. усилвателят започна да ми прави мизерии - сутрин спираше да работи, при десен завой волана въобще не се връщаше и т.н. Решихме с майстора да го сменим. Купихме усилвател втора ръка, като номера на частта е същата. До тук всичко добре, сложихме усилвателя - работи, има хидравлика, НО компютъра не го разчита, защото софтуера бил различен. И така волана се върти нормално, но ASR, Hill holder, ESP и City режим не работят. Светят си лапмите и това е. Решихме да вземем платката от стария усилвател и да я сменим с този новия (2ра ръка дето е). След размяната се оказа, че старият усилвател има проблем и с платката, та си ги върнахме както си бяха, демек в изходна позиция. В момента волана се върти нормално, но се дразня, че има нещо, което не работи. Според майстора ми този софтуер е бил слаган само три месеца през 2008 година и ми трябва ел. усилвател, който да е произведен през тези три месеца (моя усилвател е 17.09.2008 ). Шансът да намеря ел. усилвател от тези три дати няма да го коментирам. Някой имал ли е подобен проблем, решение или някаква информация изобщо?
Благодаря!
Благодаря!
Коментар