Здравейте,проблема е че сутрин като паля първите три пъти гасне.след това като запали всичко изглежда нормално,докато загрее и от там се почва едно танцуване на стрелката 800-1100-800-1100,не е рязко по скоро плавно се мести.сложил съм температурен датчик от пунто 55.моето е 75 1.2 176.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Танцуващи обороти
Collapse
X
-
Етикети: –
-
stambata1982
Коментар
-
stambata1982
Оказа се възд.проблем.оная кутия дето са я сложили за бенз.пари,и дето скоро ша я изхвърлям,в нея влиза една тръба която отива под колата,и сигурно някъде отзад смуче въздух.
Коментар
-
stambata1982
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоКанистър клапана?
Може може, ама я изхвърли и кутията на въздушния филтър за по сигурно.
Коментар
-
Вместо да ми пишеш глупости и хиляда безмислени теми в който хората се опитват да познаят кво и е на колата. Вземи обърни внимание на картинката която си поснал. По специално на редове 3, 5, 6, 12. Там е ключа от палатката. Остави канистъра на мира.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
stambata1982 написа: Преглед на мнениетоА тебе по принцип никой не те е питал.ти си агент на някой сервиз,да разваляш на хората колитеКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
stambata1982
-
stambata1982
Не искам неговото мнение и ще го помоля друг път ако имам възможност,да задам някакво питане,да си прави пас,не вярвам да е чак толкова трудно,а относно колата проблема си го има пак,ще помоля,ако някой който разбира от устройство на автомобили с вътрешно горене, а не такива като колегата с банков,ако има желание да посъветва,ако не здраве да е.проблема се появи след смяна на дросел,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар