Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със Стило след принудително палене.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем със Стило след принудително палене.

Здравейте колеги,
    Стилото си работеше супер, но стоя 2 седмици без каране . Когато реших да го запаля стартера едвам правеше оборот, а е с нов акумулатор. Подавах му ток и пак същото . Решихме да го дръпнем и да запали на скорост , но то само ,че не се запали буквално . Започна да пуши под капака . Угасих го , огледах клеми , кабели всичко е ок. Врътнах ключа и си запали , работи нормално , не пуши , но изписва грешка в алтернатора и свети акумулатор , както и няма хидравлика. Въпроса ми е възможно ли е да се получило от дърпането и паленето на скорост . Направих го, тъй като ток имаше пък стартера не въртеше ...

Весели празници и без аварийно на всички

Според мен е бил клеясал или "затегнал" алтернатора. Окис или втулка или заклинили четки, но нещо в него не е било наред.
    Затова е и въртял трудно двигателя, защото алтернатора го е спъвал.

Като сте му дали зор се е дочупил и те така. Сега сваляй и ремонтирай

Пиши дали съм бил прав, но май май това ще да е
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

е кво да е?
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Падането на ак.батерия е най-вероятно от "отечка"някъде.При мен също е така-като не я паля 1 седм.Замервах консумацията и установих,че ел.машинката на багажника консумира при затворен багажник-0,06А ток.А нармалното трябва да е не-повече от 0,02А.Някой ден ще се занимая с нея.Засега като не я карам по дълго време откачам минуса на акумулатора.Между впрочем нали няма проблем да се откача ак.батерия от време на време.
        STILO-2003-115 HP-JTD Power
        Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Working...
        X