По някаква причина не ми присветват мигачите когато отключвам/заключвам колата и това ми създава трудности особено от разстояние дали е хванал ключа. Виждам с МЕС че може да се включва и изключва тази функция, както и активиране, дезактивиране на аларма, но ми иска кода от картата която логично липсва. Има ли някакъв друг начин да си активирам сигнализацията или как мога да се сдобия с този код?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Активиране на светлинна сигнализация при заключване/отключване.
Collapse
X
-
Като си купиш колата (нова) и ти дават код карта с електронен код от 5 цифри, който ти е нужен за препрограмиране на ключове и включване и изключване на някои функции, аз не съм монтирал нищо то си е заводски монтирано, просто софтуерно е изключено, но за да бърникаш там ти иска този код. Колата е подписа.Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
-
angels написа: Преглед на мнениетоПо някаква причина не ми присветват мигачите когато отключвам/заключвам колата и това ми създава трудности особено от разстояние дали е хванал ключа. Виждам с МЕС че може да се включва и изключва тази функция, както и активиране, дезактивиране на аларма, но ми иска кода от картата която логично липсва. Има ли някакъв друг начин да си активирам сигнализацията или как мога да се сдобия с този код?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар