Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПАРКТРОНИК ФИАТ КРОМА ДИСПЛЕЙ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПАРКТРОНИК ФИАТ КРОМА ДИСПЛЕЙ

Здравейте отново любители на FIAT. Имам една много странна идея и искам да питам има ли решение ? Значи: Имаме оригинален парктроник на Фиат Крома и дисплей от китайски парктроник.Тъй като оригиналният има само звукова сигнализация питането ми е : Има ли начин да се нагоди нещо да ми показва разстоянието или на дисплея на арматурното табло или на китайския дисплей? Откакто махнах китайския и сложих оригиналните сензори и има само звукова сигнализация жената ми е обявила пълен бойкот.Помагайте

Айде бе колеги,няма ли електронкаджий? valioboy, immortal тука ли са ?

Коментар

Колега тука сме,но не мога да помогна ,не съм компетентен.Не съм срещал в нета подобна тема.Визуализацията на дисплея може би е според бипкането ,някак ги съпоставя ,но от къде може да се вземе сигнал нямам идея.Следя....

Коментар

Мене пък де ме сложи при електронкаджиите

Мисля, че е много трудно да стане. Поне за човек, дето не разбира от електроника.
        И аз бях свикнал едно време на Капата с китайски парктроник, който показваше и разстоянието, и от коя страна е препятствието, но сега свикнах на Тезиса само със звуковата сигнализация.
        Оригиналните работят много по-добре от китайците.
        Вариантът, ако държиш да ти показва разстояние - да върнеш китайските сензори с китайската централка и дисплея.

Коментар

Аз нямам личен опит,ама да споделя опита на познат дето работи в сервиз.....
          На оригинален парктроник става сензор от Китайски такъв!
          OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Ами те това е де колега ivan_pop - питай как става тази магия,да доразработим малко и проблема е решен

Коментар

ivan_pop написа: Преглед на мнението
              Аз нямам личен опит,ама да споделя опита на познат дето работи в сервиз.....
              На оригинален парктроник става сензор от Китайски такъв!
              Говорих с човека.Оказа се че аз не съм разбрал.Поръчвали са от Китай датчици,които са конкретно за модела автомобил.
              Извинявам се,че съм ви подвел!
              OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Working...
              X