Та значи, алармата ми е българска,ВР-нещо си май...и изгоряха транзисторите за централното и сега от дистанционното не може да се закл.,трябва ръчно.Някой има ли представа къде се намират тия транзистори?И колко пара са?Щото като ходих при едни алармаджии дето са ми комшии в СФ и единият път казаха 15лв. и аз викам ок, а като докарах колата и казаха "ООО, тя тая трудно се маха-30лв"!И аз се ядосах и си бих камшика То не е въпросът за 15лв повече-ако беше казал 30 отначало щях да ги дам, ама сега...Та ако някой ми отговори-ще има .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем аларма
Collapse
X
-
сложи си друга аларма. хем по -лесно хем може и по-евтино да се окаже в крайна сметка. продават на пръв поглед читави за 30-35 /не разбирам от аларми, ама си мисля че няма кой знае какво значение алармата ако някой иска да ти гепне колата няма да е алармата дето да го спре/ так че основната й роля за мен е да управлява централното, а за това стават. виж в тунинга някакав пич продаваше скоро почти нова на 2-3 месеца с гаранция и всичкоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
българските аларми почват от 40лева на илиенци а модул само да ти оправлява централното от 20 лева а и българските аларми са еднотипни и цялата аларма е по малка от цигарена кутия и в нея влизат 2 букси взимаш нова и сменяш само модулаFiAt TeMpRa 1.9 T.ds
Chrysler NEON 1.8 16v
Vw PoLo 1.1mI
Nissan Terrano 2.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар