Колеги, препоръчайте ми от къде да си купя читав елм с USB (тия с блутуут/wifi нещо им нямам вяра), вече два купувам от обяви на търговци в OLX и двата спряха да бачкат след няколко включвания...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на elm327 от къде?
Collapse
X
-
Но можеш ли да се връзваш към всички модули, които би трябвало да са достъпни с елм? Защото с моите можех само в двигателя да ровичкам, кан монитора, кан настройването, боди компа и другите бяха недостъпни. На единия премахнах едно съпротивление и ми позволи да рова и по другите модули, но незнайно защо и той спря.. днес от 30 опита 2 пъти се свърза само и то с Vehicle settings... Та ми писна и реших да си взема истински елм ама нещо не намирам в бг.... или не знам къде да търся.Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
-
Връзвам се навякъде където ми позволява FiatECUScan. Пробвал съм и с AlfaOBD на таблет. Но се пуска K-line на няколко пина. Самата букса й се окъсяват вътрешно пиновете за да работи. Предполагам го знаеш това? Иначе ако искаш оригинална диагностика мисля, че се казва FiCOM http://www.obdtester.com/ficom. От къде да я закупиш не съм гледал.
Коментар
-
Lyubcho88 написа: Преглед на мнениетоВръзвам се навякъде където ми позволява FiatECUScan. Пробвал съм и с AlfaOBD на таблет. Но се пуска K-line на няколко пина. Самата букса й се окъсяват вътрешно пиновете за да работи. Предполагам го знаеш това? Иначе ако искаш оригинална диагностика мисля, че се казва FiCOM http://www.obdtester.com/ficom. От къде да я закупиш не съм гледал.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
Диагностиката я взех от този продавач. https://www.aliexpress.com/store/all...4fb7f01bCTsfSH Може да го питаш кой от неговите продукти ще ти свърши работа.
Коментар
-
Дойде елмчето, значително по-тежко е от китайските си събратя, но останах приятно изненадан от изключително простата инсталация. Уиндоус сам си намери драйверите за чипа и ги инсталира. Всичко заработи от първия път. Връзва се навсякъде за секунди с Мултиекускан без еърбег и абс, като цяло съм много доволен.
Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.
Коментар
-
angels написа: Преглед на мнениетоДойде елмчето, значително по-тежко е от китайските си събратя, но останах приятно изненадан от изключително простата инсталация. Уиндоус сам си намери драйверите за чипа и ги инсталира. Всичко заработи от първия път. Връзва се навсякъде за секунди с Мултиекускан без еърбег и абс, като цяло съм много доволен.
[ATTACH=CONFIG]104431[/ATTACH]
И аз закъсах с кабела за диагностика. Поръчах един елм който дойде но не се свързва. Отворих го за да махна резистора, който се маха за да работи с multiecuscan, но няма нищо общо с другите елмове на които има снимки в нета. Пробвах още 2 елма преди да ги купя и двата не работят и не ги взех. Единия се свърза с ЕКУто, но не излизат абсолютно никакви стойности на нищо например battery voltage и отстрани стои само мерната единица, в случая V.
От къде да търся кабел който ще работи със сигурност? Повече не смея да поръчвам китайски или от България преди да съм го пробвал. Или от някъде ако има модифициран специално за ecuscan-a.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар