Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви говорителчета в задните колонки на Мареа Уикенд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви говорителчета в задните колонки на Мареа Уикенд

Здравейте на всички! Току-що се регистрирах във форума, но от два месеца редовно чета интересните теми в него, защото се сдобих с Мареа Уикенд 1,6 16 V. Засега, да чукна на дърво, всичко е наред, много съм доволен от нея и на първо време ме интересува незначителната подробност какви говорителчета да сложа в колонките до задната врата. Незначителна, защото засега съм с фабричния касетофон, който е гола вода, но това да й е кусурът, дето се вика... Разбрах, че трудно може да се смени с МР3-ка и USB и затова засега ще го търпя, но поне да усиля малко и без това скромния саунд. Кабели излизат дотам и даже има букси, но самото място ми се вижда много малко и затова питам какви говорителчета да сложа. Благодаря на всички, които биха се отзовали! Извинявам се предварително, ако съществува подобна тема, но ми се струва, че точно на този въпрос не съм намерил отговор досега. Весели празници на всички!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Re: Какви говорителчета в задните колонки на Мареа Уикенд

sugarboy написа:
    Здравейте на всички! Току-що се регистрирах във форума, но от два месеца редовно чета интересните теми в него, защото се сдобих с Мареа Уикенд 1,6 16 V. Засега, да чукна на дърво, всичко е наред, много съм доволен от нея и на първо време ме интересува незначителната подробност какви говорителчета да сложа в колонките до задната врата. Незначителна, защото засега съм с фабричния касетофон, който е гола вода, но това да й е кусурът, дето се вика... Разбрах, че трудно може да се смени с МР3-ка и USB и затова засега ще го търпя, но поне да усиля малко и без това скромния саунд. Кабели излизат дотам и даже има букси, но самото място ми се вижда много малко и затова питам какви говорителчета да сложа. Благодаря на всички, които биха се отзовали! Извинявам се предварително, ако съществува подобна тема, но ми се струва, че точно на този въпрос не съм намерил отговор досега. Весели празници на всички!
    виж това http://www.pioneer.eu/files/SFYC/index9f1b.html и си избери колата там си показва всичко
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Първо смени касетофона и тогава мисли за колони защото най вероятно касетофона ти има само 2 изхода за говорители.Ако е така тогава и да сложиш още 2 говорителя отзад в зависимост от начина на свързване нещата не се подобряват даже напротив.Аз бях с такъв касетофон - най обикновен филипс отвътре, в началото му вградих още един усилвател при което нещата се пооправиха от към мощност но след това направо го смених с друг.
      HONDA I-VTEC

Коментар

Добре дошъл, колега! По темата е изписана една кофа с мастило. Използвай "търсене" за повече информация. Конкретно за Мареа не мога да ти помогна, само за Брава знам размерите, не съм сигурен дали са еднакви.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

В тоя линк не дават нищо за Мареа седан или комби.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
          X