Здравейте на всички! Току-що се регистрирах във форума, но от два месеца редовно чета интересните теми в него, защото се сдобих с Мареа Уикенд 1,6 16 V. Засега, да чукна на дърво, всичко е наред, много съм доволен от нея и на първо време ме интересува незначителната подробност какви говорителчета да сложа в колонките до задната врата. Незначителна, защото засега съм с фабричния касетофон, който е гола вода, но това да й е кусурът, дето се вика... Разбрах, че трудно може да се смени с МР3-ка и USB и затова засега ще го търпя, но поне да усиля малко и без това скромния саунд. Кабели излизат дотам и даже има букси, но самото място ми се вижда много малко и затова питам какви говорителчета да сложа. Благодаря на всички, които биха се отзовали! Извинявам се предварително, ако съществува подобна тема, но ми се струва, че точно на този въпрос не съм намерил отговор досега. Весели празници на всички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви говорителчета в задните колонки на Мареа Уикенд
Collapse
X
-
Re: Какви говорителчета в задните колонки на Мареа Уикенд
sugarboy написа:Здравейте на всички! Току-що се регистрирах във форума, но от два месеца редовно чета интересните теми в него, защото се сдобих с Мареа Уикенд 1,6 16 V. Засега, да чукна на дърво, всичко е наред, много съм доволен от нея и на първо време ме интересува незначителната подробност какви говорителчета да сложа в колонките до задната врата. Незначителна, защото засега съм с фабричния касетофон, който е гола вода, но това да й е кусурът, дето се вика... Разбрах, че трудно може да се смени с МР3-ка и USB и затова засега ще го търпя, но поне да усиля малко и без това скромния саунд. Кабели излизат дотам и даже има букси, но самото място ми се вижда много малко и затова питам какви говорителчета да сложа. Благодаря на всички, които биха се отзовали! Извинявам се предварително, ако съществува подобна тема, но ми се струва, че точно на този въпрос не съм намерил отговор досега. Весели празници на всички!Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Първо смени касетофона и тогава мисли за колони защото най вероятно касетофона ти има само 2 изхода за говорители.Ако е така тогава и да сложиш още 2 говорителя отзад в зависимост от начина на свързване нещата не се подобряват даже напротив.Аз бях с такъв касетофон - най обикновен филипс отвътре, в началото му вградих още един усилвател при което нещата се пооправиха от към мощност но след това направо го смених с друг.HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар