И какво се получи като издърпа яко, че и при мен дойде време за подмяна на габаритите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на крушка на късите на Фиат Крома
Collapse
X
-
Здраси Колега,
при нашите две коли се получава същото нещо и най-удачния съвет, който получих е:
да не се вади плафона, а да се клекне/легне под бронята и отвътре да се извади само фасунката с крушката.
Вече го права само на едно коляно, чрез опипване намирам фасунка, обикновенно се извърта на единия край за да се освободи и така.
При Кромата не знам, дали не е плътно там с пяни и всевъзможно подплънки, но може да погледнеш и ако имаш място ще е най-лесното решение.
Успех!Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!
Коментар
-
staik написа: Преглед на мнениетоНякой да даде съвет за смяна на крушката на номерата. Изгоряла е и се опитах да махна целия плафон, но ми опира в номера. Аз ли бъркам или трябва да махна задния номер?
Не е нужно да махаш номера. Леко го повдигаш където подпира и плафончето излиза. Малко си е играчка, но става. Преди това пробвай с почукване, че понякога се оправя, т.е. има слаба връзка. Лявата лампа ли е дала фира?
Коментар
-
Здравейте! Не искам да отварям още една тема относно габарити, затова използвам тази. Преди две седмици след дъжд ми светна лампа за изгорял габарит (right sidelight). Няколко дена след това се оправи само, не съм правил нищо по колата, но преди 3 дена пак след дъжд ми светна отново и не спира. Вчера свалих светлините на номера, десен габарит заден, десен габарит ляв, напръсках всичко с контактен спрей, както и буксата на десния фар, но не се оправя. Дългите си светят идеално, но на габарит до крушката не идва ток (купих и нова крушка, въпреки, че старата не беше изгоряла). Бушоните ги проверих, няма проблем при тях. Направи ми впечатление, че кабелите на предния габарит се оголват при допит - изолацията се разпада. Някой може ли да предложи някакъв съвет?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар