Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съмнение за изгоряла подгревна свещ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съмнение за изгоряла подгревна свещ

Здравейте,днес ми изписа (preheat failure) и символа за реотан започна да мига. Предполагам,че е изгоряла свещ,макар че паленето не се промени. Има ли такава функция да показва неработеща свещ и някой знае ли къде точно са свещите.
    Интересува ме и дължината и топлинното число,защото имам нови от рено меган 1999 г.
    Стило 1.9 JTD 115 к.с.5 вр.2001 г.

Здравейте,днес ми изписа (preheat failure) и символа за реотан започна да мига. Предполагам,че е изгоряла свещ,макар че паленето не се промени. Има ли такава функция да показва неработеща свещ и някой знае ли къде точно са свещите.
    Интересува ме и дължината и топлинното число,защото имам нови от рено меган 1999 г.
    Каква е тая кола ??? Стило 1.9 JTD 115 това ли ????
    Дали ще стане от реното не зная друг ще ти кажа.... Щом ти мига на таблото трябва да ги провериш свещите или релето.... Но внимавай ако са и ще ги сменяш сам да не ги скъсаш, че тогава ще голям любител на фиат
    Ти си комън рел ако ти е изгоряла свещ проблем нямаш кой знае колко ще си палиш без проблем.. Най много зимата от 2 път запалиш на големия студ . Това с няма палене без свещи е при старите машини.

Е как си пали хайванина

Коментар

Ето как пали и една друга, с температура.

https://www.youtube.com/watch?v=dYjfG3oWlD8

Коментар

Ето как пали и една друга, с температура.

https://www.youtube.com/watch?v=dYjfG3oWlD8

Явно афлите са чакмаци....

Коментар

Съмнение за изгоряла свещ

fifo td 100 написа: Преглед на мнението

Явно афлите са чакмаци....
          Аз питах за някоква съвместимост и искам да си сложа нова свещ,за да не ми пищи при всяко палене.
          Разбрах,че тези двигатели палят и без свещи,но искам всичко да ми е наред. Свещите,които имам са малко по-къси от оригиналнити и аз питах дали мога да ги сложа.

Коментар

Щом са по къси не стават,трябва да се показват в горивната камера
            FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Аз питах за някоква съвместимост и искам да си сложа нова свещ,за да не ми пищи при всяко палене.
              Разбрах,че тези двигатели палят и без свещи,но искам всичко да ми е наред. Свещите,които имам са малко по-къси от оригиналнити и аз питах дали мога да ги сложа.
              Е купи си 4 свещи нови примерно или една не е много добре, но става.... Мойте бяха 4 различни едно време

https://www.autopower.bg/%D0%BF%D0%B...-d5387c93.html
              Искра са 16 лв има и денсо <аз заложих на тях... Не са 500 лв

Коментар

само да ти кажа че се сменят комплект
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Благодаря за отзивите. Смених само изгорялата свещ. След смяната продължи да пищи за изгоряла свещ и се наложи да чистя грешката чрез откачане на акумулатора за 10 мин. След това нещата заспаха. Ако изгори друга ще повторя процедурата.

Коментар

Благодаря за отзивите. Смених само изгорялата свещ. След смяната продължи да пищи за изгоряла свещ и се наложи да чистя грешката чрез откачане на акумулатора за 10 мин. След това нещата заспаха. Ако изгори друга ще повторя процедурата.
                    По принцип се сменят комплект. Една по една не е добре може да ти дава винаги грешка. Различните марки не са на 100.100 % еднакви говорим за ОМ.... Някой загряват по бързо от други и така

Коментар

Working...
                    X