Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автоплеар LG и USB вход - проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автоплеар LG и USB вход - проблем

От известно време имам проблем с музиката в колата си. Плеърът ми започна да проявява лично отношение към флашките (само към тях). Какво имам предвид: при превключване CD-то на usb режим понякога флашката не тръгва, на екрана изписва usb check, след което и usb error. Минавам на радио, вадя флашката, но знакът на диспля за наличие на флашка в usb-то не изчезва. Все едно CD-то е блокирало на положение "с флашка" (през това време и радиото и диска могат да работят). Вадя панела, вадя флашката, слагам панела, изключвам-включвам плеъра, но той така и не възприема отсъствието на влашката - иконата си стои на дисплея. От няма и накъде слушам известно време радио, след което минавам на usb и ... радост! - флашката тръгва. От това положение има две посоки на развитие: 1. Слушам си 5 мин, час, пет часа или ден и в един момент звукът започва да накъсва яко, излиза надпис за проверка, после и за грешка в usb и... минавам на радио или 2. След надписа за проверка флашката отново си тръгва, но до следващото бъгване.
    Плеърът е LG, имам го от около 8 години. Пробвал съм с две флашки и проблемът е един и същ.
    Дали проблемът е софтуерен или хардуерен?
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Здравей колега, на УСБ входа да не са се протрили крачетата и разместили евентуално. Ползвай флашка, от тези малките които трудно можеш да закачиш с ръка при шофиране. Друго което ми идва на ум е студена спойка, появила се с времето, но едва ли. Ако имаш други файлове, които не са мп3, по-добре ги изтрий.

Коментар

Фактът, че плеърът "не разбира", че флашката е извадена (знакът за заето usb стои), ме кара да мисля, че не са контактите в usb-то. Ама кои знае...
      Ползвам мини флашка sandisk и само мп3-ки в нея.
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Working...
      X