От известно време имам проблем с музиката в колата си. Плеърът ми започна да проявява лично отношение към флашките (само към тях). Какво имам предвид: при превключване CD-то на usb режим понякога флашката не тръгва, на екрана изписва usb check, след което и usb error. Минавам на радио, вадя флашката, но знакът на диспля за наличие на флашка в usb-то не изчезва. Все едно CD-то е блокирало на положение "с флашка" (през това време и радиото и диска могат да работят). Вадя панела, вадя флашката, слагам панела, изключвам-включвам плеъра, но той така и не възприема отсъствието на влашката - иконата си стои на дисплея. От няма и накъде слушам известно време радио, след което минавам на usb и ... радост! - флашката тръгва. От това положение има две посоки на развитие: 1. Слушам си 5 мин, час, пет часа или ден и в един момент звукът започва да накъсва яко, излиза надпис за проверка, после и за грешка в usb и... минавам на радио или 2. След надписа за проверка флашката отново си тръгва, но до следващото бъгване.
Плеърът е LG, имам го от около 8 години. Пробвал съм с две флашки и проблемът е един и същ.
Дали проблемът е софтуерен или хардуерен?
Плеърът е LG, имам го от около 8 години. Пробвал съм с две флашки и проблемът е един и същ.
Дали проблемът е софтуерен или хардуерен?
Коментар