Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с mp3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с mp3

Здравейте,

автомобила е Крома 2008г и когато пусна музика от флашка ми прави впечатление, че плеъра не зарежда всичките песни. На дисплея се изписват данните на парчето, но то не тръгва, а се зарежда следващото, като понякога се пропуска и то. Не съм наясно по какъв критерий определя кое да се пусне и кое не. При следващото мушкане на флашката помни кои песни не е пускало и продължава да не ги зарежда. Става въпрос за фабричното радио с фабричен USB вход за флашка.
    Някакви идеи?

Това е заради майкрософтския софт. На 159-ката ми правеше по същия начин, трябваше парчетата да са само mp3 или wma, и то с по-нисък битрейт иначе не ги просвирваше, защото по някаква причина не им слага тагове. Има една програмка mp3tag с нея можеш да си поиграеш, да видиш дали имат таг тези които не просвирва, ако няма можеш да копираш тага от някоя от тези които свири и да го пейстнеш, обикновено тръгват. Ама като цяло си сбъгясана работа.
    Fiat Stilo 1.8 16V, 133 к.с.

Коментар

Колега във ръководството на Кромата четох че радиото и навигацията (ако колата я има) не прочитат песните в чийто имена има апострофи, тирета и запетайки. Проблема може да е от това

Коментар

Working...
      X