имам касетофонче пайниър, взех си и такъв чейнджър, обаче не мога да го накарам да го засече. някой може ли да помогне? това е касетофона http://cgi.ebay.it/AUTORADIO-PIONEER...ayphotohosting а модела ако не се вижда на снимката е keh-p3730r
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
взех си чейнджър, ама не могад аго включа
Collapse
X
-
Ако чейнджъра съвпада като модел с плеъра, проблема ти е точно във връзването. Според мен обаче, по-вероятно е да не е така. Можеш да провериш тая работа чрез книжката на касетофончето или на плеъра. Дай модела на чейнджъра поне.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
модела на чейнджъра е cdx p620s , а касетофона го написах. значи буксите си съвпадат, не знам обаче как трябва да бъде засесечен от касетофона. не можах никъде в нета да намеря инфо по въпроса, мануалите за касетофона всичките са платени по сайтовете, а аз нямам книжка нито за касетофона, нито за чейнджъраhttp://i4.ebayimg.com/01/i/01/d0/c8/f1_1_b.JPGLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ами аз не го приемам така на доверие!Откъде е този ченджер,пробван ли е пред теб,че работи?Дай малко повече инфо,че аз си го представям,че е взет 2ра употреба без да е пробван и т.н?!!Като си го включил на касетофона изписва ли му обция-сд,след радиото и касетката(предполагам са с 1 бутон)?Еи такива неща кажи колегаДавам ти пример-аз в едната кола имам сони касетофон със сони ченджър,значи когато не е закачен с кабела касетофона изписва само касетка и радио,но когато го вържа за ченджера почва да изписва сд а и ченджера почва да издава едни звуци(незнам как да ги имитирам),но мисълта ми е ,че ако ченджера си е вред и касетофона също те започват работа без никакви настроики и т.н(поне при сони е така,но предполагам и при пайнер не е по различно)Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
ами доста позна от историята. значи вчера вечерта в 9 часа го купих, като се пробвахме с момчето да го пуснем да го видя, че бачка, закачихме му кабелите, не закачихем нещо на която той му вика ремуут контрол и което на мен не ми стана ясно какво е в случая, той ми обясни, че това се закачало някъде на + където се поява ток само ако е пуснато радиото- т.е да бачка не постоянно, а само като е пуснато радито- нормално. как да е той си тръгна чейнжъра, вадихме слагахме дискове обаче не успяхме около половин час да го пуснем на касетофона да покаже, че е засечен или нещо такова. ръчкахме по всички копчета, но не открихме откъде е опцията да си сменям радиото с чейндъра. на мене ми писна, стана много късно пък и всико това става на улицата абе тъпотия и му казах, че му го плащам и го отнасям пък ако има проблем да го върна. в крайна сметка приемам, че работо иначе едва ли ще дойде с неработеща машина в 9 вечерата да се среща с непознат и като го закачиме да видя че не бачка и айде чао. както и да е просто приемам че работи засега. довечера ще пусна хубава снимка на панела с копчетата да се види кое какво е все някой може да познае.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Значи братле май не те е излъгал-трябва да вържеш постоянен + От ченджера има 2 букси,едната захранваща а другата управляваща.Захранващата има черен кабел(масата) и червен постоянен+,масата се връзва отзад до самия ченджер а + верви по кабела на ченджера и отпред при касетофона се връзва на постоянен +!Превключването става от радио на сд с бутона SOURCE!Това е от мене-дано си разбрал нещо,ако неможеш да се справиш сам иди при някой алармаджий да помагат!УспехFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
pugsy написа:този remote е за усилвател/антена/ и разни "аксесоари" с които касетофона работи,но за чейнджъра си мисля,че има само 1 кабел който идва от касетофонаиначе работи ти ли,чува ли се да върти нещоизваждането на дисковете как става (като видео механика или просто дърпаш касетата с дисковете)Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
puntotras написа:Значи братле май не те е излъгал-трябва да вържеш постоянен + От ченджера има 2 букси,едната захранваща а другата управляваща.Захранващата има черен кабел(масата) и червен постоянен+,масата се връзва отзад до самия ченджер а + верви по кабела на ченджера и отпред при касетофона се връзва на постоянен +!Превключването става от радио на сд с бутона SOURCE!Това е от мене-дано си разбрал нещо,ако неможеш да се справиш сам иди при някой алармаджий да помагат!УспехLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
puntotras написа:Ако издаде звук кажиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ако няма управление, демек - допълнителен кабел или нещо такова, плюса го изтегли до отпред и с едно ключе...Ако има управление, трябва да си се изключва, като изключиш касетофона, не като минеш на радио.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар