Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с плафона

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с плафона

    Здравейте, колеги.
    Значи проблемът е следният: дадох на късо от едната страна на плафона понеже се опитвах да пробвам една лед лента дали ще светне. След като дадох на късо пробвах с мултицета дали има ток и всичко уж си беше добре. Сложих си крушката обратно...аха ама не свети. Сложих нова крушка, но пак не светна
    Колата е Punto 2000г. и плафона е с 2 крушки. От страната на шофьора(там където дадох на късо) не свети, а от към пасажера няма проблеми. Независимо дали е отворена вратата,затворена или включвам/изключвам крушката от бутоните - лявата страна не свети, а дясната е ок.
    Първоначално си виках, че е бушон ама видях, че свети от едната страна. Веднъж да дам на късо и да не изгори бушон в тая пуста кола и то ще стане така, че да не може да се оправи.
    Така и така ще си търся нов плафон де ама някой, ако може да ми каже как аджеба стана така, че да изпляка само едната страна на плафона.
    П.С. И все пак, ако има решение на проблема, така че да мина без да купувам друг плафон, ще се радвам да го чуя.
    Последна редакция от nervouss; 20.06.2017, 05:06.

    #2
    Колега хвърляш ме в тъча с това. Единственото което се сещам е едната крушка да е на един бушон другата на друг. Закачи ми една снимка с тоководещите части в плафона и къде си направил на късо. Просто да са на 2 отделни бушона е единствения вариант за който се сещам. Всъщност не знам ти си окъсил за секунда ама дали не си успял и кабел да стопиш. Малко трудно според мен ама знаеш ли понякога и такива неща стават.
    Fiat Brava-ELX 1,8 GT 96

    Коментар


      #3
      Разбрах откъде идва цялата работа... Даже ме е срам да кажа от какво идва. Понеже откакто дадох на късо и спря да свети се примирих, че е от това и не съм го поглеждал грам. Преди малко слязох, за да направя снимка да покажа къде съм дал на късо и реших да замеря пак с мултицета. Меря, гледам минава 12в пък не свети. А то работата била, че съм обърнал +/- на крушката. Интересното е, че първия път при слагането не съм уцелил +/-, после при слагането на новата крушка пак..и поне да се бях сетил да я обърна де, а не чак сега.

      Коментар

      Working...
      X