По писанията във форума. Като цяло колата си дава постоянно някакви грешки - светва чека, ASR, вода във филтър и такива работи. Четох някъде, че при загрял мотор колата гасне и една от грешките е loose connection, което и при мен се случи. Оставих си я там където беше, на другия ден отидох, врътнах ключа и колата си запали. Не разбирам, но смятам, че може да е от това. Две седмици преди този проблем да излезе я карах на диагностика, защото ми предстоеше по - дълго пътуване, за въпросните лампички по таблото дето винаги си светкат и ми казаха, че и няма нищо много добре била колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат еку проблем
Collapse
X
-
BO написа: Преглед на мнениетоСменяш датчика на коляновия вал и продължаваш напред.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
при мен записаните грешки при диагностика са: детонационен сензор;размразяване на дроселна клапа;потенциометър, испълнителен механизъм дроселни клапи; налягане смукателен колектор; ламбда сонда; имобилайзер. но освен всичко това се оказа, че алтернатора не работи. да не се окаже, че напразно съм местил компютъра?(дросела мисля да го сменя).преди време волана едвам се въртеше заради стар акумулатор, а ми предлагаха да сменям рейка. пиша всичко това, защото мисля, че проблемите при STILO са на тема "ток". като оправя алтернатора пак ще пиша.FIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
Здравейте колеги, имам проблем с моят FIAT Punto 1,2 бенз. Остави ме на пътя, отказа да запали, светна червена лампа- кормило. След като ме дръпнаха, на място в къщи дойде един майстор, който се опита да направи диагностика, но се оказа, че няма никаква връзка с компютъра и не може да установи грешките. Вероятно, както каза той, се е бъгнал компа. Някой да има идея какво може да се направи по въпроса? Благодаря предварително. Какъв е този Михаил Пешев? Контакти?
Коментар
-
Code
kluchar написа: Преглед на мнениетоЕ кво обшо има волана с палене
тя трябва да си пали и без да работи електроусилвателя на волана
без него би трябвало да си е караш само волана по трудно си върти
някой от бушоните каблите прави проблим
от къде си
CODE гасне ли като се опитваш да запалиш
Коментар
Реклама
Collapse