Здравейте колеги имам един много често срещан проблем с екуто на стило 1.6 16v 103hp може ли да ми помогнете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат еку проблем
Collapse
X
-
Thebeast90 написа: Преглед на мнениетоКъде може да се отремотира?Стило 1.6
Коментар
-
colega написа: Преглед на мнениетоПри Михаил Пешев тел.0888966014 много е добър и отзивчив.
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоПрави това му е работата .
А как мога да се свъръжа с него ? Виждам че информацията за него е дадена през 2009 така че има голяма вероятност вече да не е актуална. И от кой град е ?
Коментар
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоАко му звъннеш нека да е след 10ч
Чухме се с него и се разбрахме. Благодаря много!
Коментар
-
Здравейте, и аз имам проблем с това ЕКУ, само че става въпрос за FIat Stilo 1,9 JTD, преди два дни за пръв път ме остави на пътя с триъгълниче на таблото и грешка (Loose Connection). Доколкото разбрах това си е често срещано, та кажете при кой може да отида да ми го премести и евентуално поправи. Този Михайл Пешев ще ми свърши ли работа или той е само по поправянето. Благодаря предварително
Коментар
-
Greeny_RiZzLa написа: Преглед на мнениетоЗдравейте, и аз имам проблем с това ЕКУ, само че става въпрос за FIat Stilo 1,9 JTD, преди два дни за пръв път ме остави на пътя с триъгълниче на таблото и грешка (Loose Connection). Доколкото разбрах това си е често срещано, та кажете при кой може да отида да ми го премести и евентуално поправи. Този Михайл Пешев ще ми свърши ли работа или той е само по поправянето. Благодаря предварително
Коментар
-
Greeny_RiZzLa написа: Преглед на мнениетоЗдравейте, и аз имам проблем с това ЕКУ, само че става въпрос за FIat Stilo 1,9 JTD, преди два дни за пръв път ме остави на пътя с триъгълниче на таблото и грешка (Loose Connection). Доколкото разбрах това си е често срещано, та кажете при кой може да отида да ми го премести и евентуално поправи. Този Михайл Пешев ще ми свърши ли работа или той е само по поправянето. Благодаря предварителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар