А как мога да се свъръжа с него ? Виждам че информацията за него е дадена през 2009 така че има голяма вероятност вече да не е актуална. И от кой град е ?
Здравейте, и аз имам проблем с това ЕКУ, само че става въпрос за FIat Stilo 1,9 JTD, преди два дни за пръв път ме остави на пътя с триъгълниче на таблото и грешка (Loose Connection). Доколкото разбрах това си е често срещано, та кажете при кой може да отида да ми го премести и евентуално поправи. Този Михайл Пешев ще ми свърши ли работа или той е само по поправянето. Благодаря предварително
Здравейте, и аз имам проблем с това ЕКУ, само че става въпрос за FIat Stilo 1,9 JTD, преди два дни за пръв път ме остави на пътя с триъгълниче на таблото и грешка (Loose Connection). Доколкото разбрах това си е често срещано, та кажете при кой може да отида да ми го премести и евентуално поправи. Този Михайл Пешев ще ми свърши ли работа или той е само по поправянето. Благодаря предварително
На 1.9 JTD няма смисъл да го местиш на друго място. Само на 1.6 103 ЕКУ-то е на кофти място, при другите двигатели е супер. Звънни на Михайл и му обесни проблема. Сигурен съм че ще ти помогне = )
не си за михайл а за контактен спрей
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар