Здравейте, колеги! Имам проблем с тока на Пунто мк1 - понякога, като запаля, оставам без половин табло, мигачи и прозорци(на контакт работят). Като загася и запаля отново(понякога няколко пъти), се оправя. Казаха ми да видя пеперудата. Някой знае ли как се сваля? Разбрах само, че става въпрос за контактите около патрона :/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пеперуда на Пунто мк1
Collapse
X
-
Благодаря и на двамата! Тези дни ще потърся нов клеморед и в събота ще човъркамТози Ивел ако не е във Варна, не ми върши работа, но така или иначе ще пробвам първо сам :D
EDIT: Сега виждам, че е от Варна. Ако не се справя, отивам!Последна редакция от StoyanovZ; 03.05.2017, 23:08.Bravo I jtd105
Коментар
-
Тези нагари обикновено се получават от хлабави клеми и голям товар. Аз разтоварвам паяка, а така също и блока с превключвателите от товара на фаровете, като им слагам релета. Ето на Бравата как съм го направил http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=15 Също така можеш да го разтовариш и с реле към стартера, ако няма такова, а за твоето мисля че няма.Последна редакция от NikMar; 05.05.2017, 10:47.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Тези винтове, които стоят на клемореда, държат ли го към тялото на ключа? Или само щипките го държат?
Да сменям ли и бялата клема? Кабелите изглеждат здрави :/
EDIT: Предишният собственик каза, че е правил нещо, но не разбрах точно. Сега вече разбирам, че черната букса в близък план замества изгорялата част от бялата.Последна редакция от StoyanovZ; 05.05.2017, 10:53.Bravo I jtd105
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар