Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Двд навигация за фиат стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Двд навигация за фиат стило

Здравейте,взех си оригиналната за модела Двд навигация за фиат стило колата е 2004 година.Въпроса ми е може ли и как да си свържа усилвателя към нея.Няма камбанки както обикновените касетофони.Ще съм ви изключително благодарен ако ми дадете малко информация отностно това.Ако незнаете ако може да ме насочите към майстор в карловско който може да ми помогне. Благодаря ви много.
    Прикачени файлове

Трябва ти нещо такова, от висок към нисък сигнал - http://www.thunder.bg/product_info.p...roducts_id=930
    Ако не можеш да се ориентираш как се свързва, ще помагаме допълнително.

Коментар

Никаква представа си нямам как се свързва,буксите отзад на тази навигация са чужди за мен.

Коментар

Няма нищо чуждо колега, имаш си нормалните входове за тоци и изходи за говорители(Там няма как да объркаш, колата ти вероятно е със стандартна евро букса). Ако волана ти има бутони, трябва да имаш и съответната букса в окабеляването на колата, която евентуално ще влезе или в бялата букса отзад или на мястото под евробуксите (вече незнам при стило, коя за кое е защото не съм разглобявал, евентуално за чейнджър ще е другата)(Ако съм в грешка някой да ме поправи). Ако нямаш бутони на волана ще си я управляваш само от предния панел. Предполагам ползваш усилвател, който допълнително е слаган - тъй като нямаш чинчове, ще ти трябва джаджа като онази, която посочих по горе. Вързваш я на сигнал на някой от задните говорители и имаш чинч изходи за усилвател.

Коментар

А разбрах , то било много просто.Благодаря ти изключително много .

Коментар

Колко струва навигацията и от къде си е взе ,с вградена антена ли е за джипиеса ????
            Стило 1.6

Коментар

Не е с вградена антена и не е чак толкова просто колкото изглежда на пръв прочит.

Коментар

що бе колега не е никък трудно стига да намериш от къде да изтеглиш софтуера (на мене ми отне около 1 година) докато колега от форума ми изпрати линк към фиат форума от където изтеглих версията 9.8 инсталирах го и всичко заспа, е започна да мига километража но разбрах че това лесно се оправя, започна да изписва всичката информация от борд компютъра разход, дата, температура, и спря да се изключва, втория "+" е задължителен, и мулти волан успях да и сложа
                като цяло 200лв. навигацията, на повечето са изтъркани копчетата моята е от англия, още 50лв за доставка ми взеха, мулти волана още 100 лв, и много четене из форумите и ще станат нещата
                Последна редакция от MAXnitro; 01.07.2017, 21:14.
                /////

Коментар

Working...
                X