еми купих си от тея готовите комплекти дето ги продават67лв. дадох за тоя комплект.Тоя от дето ги зимах каза че са яки щото имаше и по 25 лева комплектаз зех най скъпите и незнам захранващия минава покраи лавата врата с кожух около него а сигналния минава покрай десната врата с жичказа пускане на усилватела
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ за Усилвателя ми РЕШЕНО
Collapse
X
-
ми мога да си намера път кам дружба ако не те затруднява иако успеем да го управим ше черпа подобаващокажи каде се намираш и когато ни е удобно и на тебе и на мене повече на тебе де ше гледам да се измукна от работа и да дойдаBravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
*Stage 2 Software upgrade "remap"
*Stage 3 Boost Pressure Control Valve
*Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid
Коментар
-
Колега провери най важното замасяването на СД то. да не ти прави проблем някоя маса обикновено тогава се получават такива ефекти за да е без проблемна работата масата на СД то и на стъпалото трябва да е в една точка на купето. Аз така си бях вързал в Пунтото стъпалото - проблеми никакви дори и при завъртане на стратера всичко си свиреше без да прекъсне или да се чуват странични шумове. Ако ти е лошо замасяването на СД то започва да ползва масата на сигналните проводници /чинчовете/ и най малките пулсации в захранването се индуцират в активния край на чинча и се усилват от стъпалото.
Коментар
-
Масата на касетофона, говорим за кабелчето дет си излиза от негоили да има една обща врузка между касетофона и усилвателаили за нещо савсем различно говориш.Начи незнам вече на колко майстори ходих никои не може да каже какво му е секи гледа пипа връзва и накрая (еми незнам ебали му майката) ходи еди каде си.Писнами колеги ше хвана да изкуруба сичко от тая кола и работата ше се оправиBravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
Коментар
-
Мерси на сички който ми писаха и оделиха малко ценно време и нат моя проблем най на края решен общо взето беше дефект на касетофона и вече решен и сам радостени мога да се радвам на двд-то ми в колата и да сфалям пички хахахаха :P поздрави на сите българи весела коледа и щастлива нова година колеги и безаварийно каране :D :D :DBravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар