Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моля за помощ за Усилвателя ми РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моля за помощ за Усилвателя ми РЕШЕНО

моля помогнете ми защото издивявам. та значи проблема ми е следния имам тъндър 4100 вурзан е както тябва сички кабели за нови има си и бушон на (+)-са 40 ампера мошчето е кам касетофона сигналните кабели са нови уж казаха че са хубави сичко е наред монтирано е от маистор обаче тука идва проблема от начало нямаше никакъв шум обаче след можеби 5 дена се появи лек дразнещ но свикнах с него като усила повече и не се чува обаче минаха още няколко дена и започна сущинския брум обаче само до като е запалена колата и пи пускането на всеки един консуматор без значение дали било то фарове , парно , ел.джамовете. се чува страшно пукане от баса а когато дам на контакт колата да подгрява защото е дизел усилватела пуква тоест (тубата) ведниж силно и изключва свети му защитата и трябва да изкюча касетофона и пак да го писна за да се оправи, а като вурта да запала се чува едно виене от колоните и след като е запалена колата се чива бръм от тубата и колоните виенето а като дам газ се засилва но не много моляви някои ако знае какво може да е да ми каже защото е много отвратително мерси предварително и благодаря за разбирането от глупостите дет сам написал
    Bravo JTD
    *Stage 1 Cold Air Intake
    *Stage 2 Software upgrade "remap"
    *Stage 3 Boost Pressure Control Valve
    *Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid

вържи си касетофона направо на акомулатора

Коментар

откъде взе + за усилвателя ?

Коментар

Колега съвета ми към теб е:1. Отваш при същия този "Майстор" и го хакваш по канчето да му дойде акъла. 2. Караш го да ти провери всички връзки които е направил, защото е много вероятно да имаш недобра или окъсена връзка.3. Ако всички връзки са наред, остава вариант да се постави филтър на захранването. За стъпало не съм сигурен дали трябва, но за касетофон /cd плейър/ е общо взето задължително.
        Настоящата - Ford Focus ST
        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
        Франкенщайн - R.I.P.
        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

да и аз така мисла да направа с касетофона(+) на усилватела сам зел от акумулатора с 10 квадрата кабела на минуса е на купето хаванат за болта на седалкатаа за майстора ше ода да го навра на кучето у газа ти казвам и ако не се оправи ще се наложи да слагам филтри каквито каза ти.
          Bravo JTD
          *Stage 1 Cold Air Intake

Коментар

и при мен беше така и като си го вързах на акомулатора,изчезна ръмжене,мучене и такива неща,както и спря да ми премигва като го усиля повечковзе ми си по дебеличък кабел за касетофона

Коментар

усилвател

като работи колата вие ли на говорителите като е пуснато леко като даваш газ може да имаш някъде кабели да не са добре закрепени свещи -бубина - и подобни от колата моторче някаде от такива места идват смущенията дали е добре входа на захранването на усилвателя дали без усилвател касетофона-СД работи без проблем трудно се отстранява такъв проблем пробвай с друг усилвател как работи
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Да колега точно тези симптоми които си изброил прави. Ходих и на маистор и той не може да разбере от каде емного тупо става немога да го оправа и почвам да се дразна.Тука колегите каквото написаха сичко пробвах, ефекта е (нулев)А като сам пуснал ЦД-то и дам на контакт сичко изгасва,ЦД-то премигва а ампа направо изгасва и свети червената лампа,смисал нали защитата Незнам какво да права вече дайте някои майстор да хода и да го оправи
                Bravo JTD
                *Stage 1 Cold Air Intake

Коментар

пробва ли + и - направо от акумулатора(за касетофона)

Коментар

усилвател

има ли захранване на усилватела /вътре импулсно /пробвай да сложиш кондензатор има ефект но намалява мощноста
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: усилвател

kluchar написа:
                      има ли захранване на усилватела /вътре импулсно /пробвай да сложиш кондензатор има ефект но намалява мощноста
                      И защо ще намалява мощноста
                      HONDA I-VTEC

Коментар

Мда пробвах с кабели направо към акумулатора от касетофона,няма ефект пак същото.А с какъв кондезатор некви парамерти да кажеш.
                        Bravo JTD
                        *Stage 1 Cold Air Intake

Коментар

Кондензатора се включва преди усилвателя,обикновено е към 1фарад има го във всеки магазин за електронни части но и цената е височка.но си мисля че имаш и проблем в ел инсталацията на колата
                          HONDA I-VTEC

Коментар

Тва с с ел инсталацията на колата е лошо дет казваш дано и нема нищо ама не се знае то си е е***о ма****а дано не е .ше носа усилватела да го видат и него може да е преебан нещо
                            Bravo JTD
                            *Stage 1 Cold Air Intake

Коментар

с какви кабели си вързал касетофона с усливателя

Коментар

Working...
                              X