Колеги помогнете бушона здрав а мигачи и авариики няма колата е Фиат брава . Възможно ли е релето да здало багажа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с авариики и мигачи
Collapse
X
-
kluchar написа: Преглед на мнениетоТе май са две
Вож и стоповете да не са ръждясали леглата.
Коментар
-
Бутона или релето. Релето е едно, намира се в средата под кората под волана. Реленцето струва 10-тина лева ново, има ги по магазините за авточасти. Моето сдаде багажа миналото лято - изчезнаха ми аварийните и мигачите. После се появиха пак и останаха да светят.
Щом ти задържа бутона, провери първо него, но аз залагам на релето.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
-
PSG написа: Преглед на мнениетоБутона или релето. Релето е едно, намира се в средата под кората под волана. Реленцето струва 10-тина лева ново, има ги по магазините за авточасти. Моето сдаде багажа миналото лято - изчезнаха ми аварийните и мигачите. После се появиха пак и останаха да светят.
Щом ти задържа бутона, провери първо него, но аз залагам на релето.
Коментар
-
dobrujanetza написа: Преглед на мнениетоПонеже колите не са първа младост, в релето на мигачите се появяват студени спойки. Презапояването на релето го връща обратно в играта. А за ключа на аварийните- подмяна.
Бутонът е така капсулован, че със сигурност ще го счупиш, ако тръгнеш да го отваряш. Мери му контактите и ако забележиш проблем - търсиш в раздела за авточасти или в моргата.
Виж дали ще имаш мигачи със свален бутон. После отиваш в моргата, искаш един, пробваш както е вънка и ако всичко е наред - вземаш го и го закопчаваш обратно
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар