здравейте, имам въпрос и проблем колата е ескорт 1,8 тд (големи са обитаци ония от другия форум) колата палеше и вървеше като загря сутринта се чу туфф и изгасна, има двата кабела на акумолатора има +и - тези кабели влизат в оловните обувки на акумолатора от плюсовата клема са свързани големие бушони а за отрицателната са три кабела !!! един за маса, другия завършва с реле 70 амперово то за какво е, пише в ауто дата main ac engene contorol unit пише че разпределя токовете swich on swich off и имам съмнение че е от него не пали и няма ток та токова нещо няма никъде в нито един доставчик на авто части косер, евро 7, кели ауто, не знам какво да правя от мото фое също няма аа намериха едно което е от германия цена 350 лв и за капак не е 70 ами 50 ам, няма грам ток нито табло светва нито авариини ПРИ ПОДАВАНЕ НА ТОК ОТ ДРУГА КОЛА ОКАСЯВА ВЕРИГАТА от къде е проблема вижте го това е! https://www.google.bg/search?q=1uhd&client=opera&hs=tG7&source=lnms&tbm= isch&sa=X&ved=0ahUKEwjQ0a3d9rrRAhWlBZoKHRjsCvUQ_AU ICCgB&biw=1366&bih=630#tbm=isch&q=g1uhd+
Грешен раздел -> Преместена
Допълнено заглавие
Модераторски екип на fiatforum.bg
Грешен раздел -> Преместена
Допълнено заглавие
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар