Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно USB във Фиат Браво 2007
Collapse
X
-
Това ти е отделно ли или си го взел от друга кола
Трябва да имаш не само обикновено СД
а такова от BRAVO 2
и кабел той е най обикновен
https://translate.google.bg/translat...-text=овен с USB
Коментар
-
Нашето браво е със стандартната Blue & Me система и възпроизвежда MP3 формат от флашка, управлява се и от навигационните бутони интегрирани във волана. Друг въпрос е колко я използваме тази екстра, но това е друга тема.
Как ще интегрираш това USB-устройство към фабрично монтираната музикална система на автомобила - и аз нямам отговор.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Flow написа: Преглед на мнениетоНашето браво е със стандартната Blue & Me система и възпроизвежда MP3 формат от флашка, управлява се и от навигационните бутони интегрирани във волана. Друг въпрос е колко я използваме тази екстра, но това е друга тема.
Как ще интегрираш това USB-устройство към фабрично монтираната музикална система на автомобила - и аз нямам отговор.
И не всички Бравота ги имат.
Това беше до колегата който пита.
Flow, пробвал ли си дали можеш да зареждаш телефон през него? Че при мен не може и не знам дали е ок или не.Последна редакция от stanleyhacker; 19.12.2016, 16:37.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа: Преглед на мнениетоДа, трябва да имаш Blue and Me и бутони на волана. Иначе радиото няма нищо общо с USB-to. Ползва се само като AUX-in.
И не всички Бравота ги имат.
Това беше до колегата който пита.
Flow, пробвал ли си дали можеш да зареждаш телефон през него? Че при мен не може и не знам дали е ок или не.
Аз съм монтирал една "женска" букса за запалка на страничната колона под жабката за захранване на GPS-GSM. По-късно набарах в магазина на Конрад-Бургас едно много готино цифрово измервателно устройство на напрежението на акумулатора, което е с габаритите на запалка и се включва в нейното гнездо и има 4-разряден цифров дисплей. Иии, най-важното в отговор на въпросът ти, под дисплея има изведен стандартен USB-порт за зареждане на телефон.Последна редакция от Flow; 22.12.2016, 01:23.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Ок, B&Me е този до запалката пред скоростния лост. И при мен не зареждаше телефона, значи това си е така. То сега спря и да свири МП3 но това е друга тема ...
Flow написа: Преглед на мнениетоИии, най-важното в отговор на въпросът ти, под дисплея има изведен стандартен USB-порт за зареждане на телефон.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа: Преглед на мнениетоОк, B&Me е този до запалката пред скоростния лост. И при мен не зареждаше телефона, значи това си е така. То сега спря и да свири МП3 но това е друга тема ...
Я! Къде го имате това? Или при вас е навигация? Аз имам само радио и отдолу е просто пластмаса и след това е парното.
Здрава и успешна Нова година!
----------------------------------
Неправилно си ме разбрал Колега. Прочети още веднаж написаното по-горе.
В гнездото на запалката съм включил цифрово измервателно устройство на напрежението на ел.- инсталацията (акумулатора). Под дисплея на челния панел на устройството е изведен USB-порт.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
USB стандартът изисква на 1-ви пин на куплунга да излизат 5V захранващо напрежение. Все пак флашките ви с музика се захранват от някъде, нали? За заряд на телефон....зависи колко ток може да даде USB-то на Blue&Me-то и респективно какъв ток се изисква за заряд на батерията на конкретния апарат. Ако сте с някоя здрава батерия може и да не може да зарежда.Последна редакция от PSG; 30.01.2017, 19:44.
Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар